ÜMİT ÖZDAĞ DAHA FAZLA DAYANAMADI!

Ermeni yazar ve dilbilimci Sevan Nişanyan ile MHP'li Ümit Özdağ 32. Gün'de karşı karşıya geldi. Nişanyan'ın fikir tanımaz üslubu Özdağ'ı çileden çıkardı.

23 Aralık 2011 Cuma 13:17
ÜMİT ÖZDAĞ DAHA FAZLA DAYANAMADI!

 M. Ali Birand'ın hazırlayıp sunduğu 32. Gün yine çarpıcı bir tartışmayla Kanal D ekranlarındaydı.

Gazeteciler.com sitesinde yer alan haberde Fransa'da kabul edilen inkar yasasını ve 1915'in tartışıldığı programa Ermeni yazar ve dilbilimci Sevan Nişanyan ile MHP'li Ümit Özdağ'ın polemiği damgasını vurdu.
Özdağ'in katliamı görmezden gelen tavrını eleştiren Nişanyan 'Siz öldünüz ama bu benim umurumda değil diyor' dedi. Nişanyan'ın Özdağ'ın tavrının hakaret olduğunu söylediği programda yer yer gergin tartışmaların yaşandığı polemikte iki taraf da birbirini tarihi çarpıtmakla suçladı. Nişanyan, Ermenileri bütün dünyada soykırım olgusunu kabul ettirdiğini bu noktadan sonra bunu tekrar tartışmaya açmayacaklarını belirtirken Özdağ'ı kızdıran sözler sarfetti:
30 YILDIR AYNI TERANELER! KARA SİNEKLERİ HATIRLATIYORSUNUZ!
Sevan Nişanyan: 30 yıldır bunları söylüyorlar 30 senedir beceremiyorlar bir 30 sene daha beceremeyecekler. Çünkü inandırıcı değilsiniz. Bütün dünya sizi ve belgelerinizi yalan olarak değerlendiriyor. Bu ümitsiz bir tavır. Bu bana kara sineklerin davranış biçimlerini hatırlatıyor. Gelir cama vururlar sonra ger, döner bir daha vururlar, bir daha vururular. 30 senedir bu teranileri dinliyoruz.
Ümit Özdağ: Sizin üslubunuzu bütün Türk kamuoyu zaten biliyor isterseniz daha fazla bozmayın...





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol