UĞUR DÜNDAR CHP'YE ÇOK SERT ÇATTI!

CHP milletvekili adayları listesinde adı bulunmayan isimlerden Umut Oran ve Ali Özgündüz için kişisel Twitter hesabından tepki gösteren Uğur Dündar, CHP’ye çok sert eleştiriler yöneltti.

08 Nisan 2015 Çarşamba 14:34
UĞUR DÜNDAR CHP'YE ÇOK SERT ÇATTI!

 CHP’nin milletvekili aday listesiyle ilgili değerlendirmede bulunan Uğur Dündar, Ali Özgündüz ve Umut Oran gibi isimlerin liste dışı bırakılmasını eleştirerek, “Listede CHP’ye büyük emek veren Ali Özgündüz gibiler yok, ama CHP’ye hiçbir katkı sağlamayan ve halkta karşılığı bulunmayanlar var! Hayret!” dedi.

“İKİSİ DE İĞRENÇTİR”
“Fransızların ‘Siyasetin kulisi ile sosis üretimi toplum önünde yapılamaz, çünkü ikisi de iğrençtir’ demelerine şimdi daha da hak veriyorum” mesajını paylaşarak çok manidar bir mesaj veren Uğur Dündar, “CHP’de Umut Oran’ın desteklenmesi gereken dönemde dışlanması, buna karşın paraşütle gelenlerin aday gösterilmeleri, vicdanları kanatır” diyerek Umut Oran’ın listede olmamasını eleştirdi.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 08.04.2015 14:36
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Kenan Töremiş 2015-04-08 16:44:33

CHP nin önemli ve Aktif Saygın Vekillerinden olan Umut Oran'ın adaylık listesinde yer almaması gerçekten çok üzücü bir durum"bari en azından CHP de listeye alınmayan önemli isimleri başka illerde bağımsız aday gösterselerdi.!