TUVALETTE YUMRUKLAŞMIŞLAR!

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç ile CHP Milletvekili Gürsel Erol tuvalette yumruklaştı.

04 Şubat 2018 Pazar 22:25

CHP Kurultayı'nın ikinci gününde CHP'nin en yetkili organı olan Parti Meclisi (PM) ile Yüksek Disiplin Kurulu üyelikleri için seçim yapıldı. 

CHP Kurultayı'ndaki adayların hareketli mesaisinde tartışma yaratan bir olay yaşandı.

Odatv’nin iddiasına göre göre; kurultayda CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç ile CHP Milletvekili Gürsel Erol tuvalette yumruklaştı. Gürsel Erol'un "partiyi ele geçirdiniz" diye bağırdığı belirtildi. 

Ulaşılmaya çalışılan Engin Özkoç telefonuna çıkmazken, Gürsel Erol’un danışmanı ise yumruklaşma olmadığı ve “sözlü tartışma” yaşandığı iddiasında bulundu. Gürsel Erol ise açıklama yapmak istemedi.

CHP Tunceli Milletvekili Gürsel Erol parti yönetimine sert sözleriyle gündeme gelmişti. CHP kurultayı öncesi parti yönetimini topa tutan CHP’li Erol, “Kendimizi genel merkeze kapatmışız, oradaki odaları makam odası olarak kullanıyoruz ve kafamızı dışarı çıkarmıyoruz. Böyle bir siyaset yok” demişti.

Yumruklaşma iddiasında adı geçen Engin Özkoç, daha sonra Twitter'dan bir paylaşımda bulundu. Oy sandığının başında dururken çekilmiş bir fotoğrafını paylaşan Özkoç "Parti Meclisi ve Yüksek Disiplin Kurulumuz için oyumuzu kullandık. Partimize, ülkemize hayırlı olsun" dedi.

CHP'li vekiller tuvalette yumruklaştı iddiası

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 05.02.2018 02:52
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol