TÜSİAD'A ÇATTI: 'HADDİNİ BİLMİYOR...'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sakarya'da gerçekleştirilen toplu açılış töreninde Ağrı'daki saldırı ile ilgili konuştu, TÜSİAD'ı hedef aldı.

11 Nisan 2015 Cumartesi 16:37
TÜSİAD'A ÇATTI: 'HADDİNİ BİLMİYOR...'

 Sakarya Kent Meydanı'nda halka hitap eden Erdoğan, Ağrı'daki saldırı hakkında konuşarak "Bugün Ağrı Diyadin'de askerlerimizi hedef alan saldırıda ülkemizdeki barış ortamını dinamitlemeyi, çözüm sürecini baltalamayı amaçlayan bölücü terör örgütü aziz milletimizin güvenliğini sağlamak için fedakarca görev yapan güvenlik güçlerimize bir saldırıda bulundu. Bu saldırıyı huzurunuzda şiddetle kınıyorum. Çatışmalar hala devam ediyor. 25 terörist askerlerimize karşı şu anda bir çatışmanın içinde. Şimdi malum siyasi parti bu bölücü terör örgütünün bu eylemleriyle oy toplamının gayreti içinde. Eğer demokrasi diyorlarsa eğer temel hak ve özgürlük diyorlarsa bunun yolu silahtan geçmez bunun yolu sandıktan geçer. Bu kafayla bu mantıkla bunlar hiçbir zaman bir yere varamaz. Kimileri hala eski alışkanlıklarını sürdürerek şiddete ve silaha sarılarak halkımızın iradesine ipotek koymaya çalışıyor. Kamu düzenini bozmaya yeltenenlere vatandaşlarımızın özgür iradesine ipotek koymaya kalkışanlara asla müsamaha gösterilemez. Bütün gücümüzle bunların karşısında duracağız. 7 Haziran seçimleri öncesinde Türkiye'yi karıştırmak isteyenler her fırsatı kullanıyor. Bu coğrafyada yaşadığımız sürece bu tür hadiselerin yakamızı bırakmayacağını biliyoruz" dedi.

"BUNLAR MAALESEF HADDİNİ BİLMİYOR"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sakarya'da gerçekleştirilen toplu açılış törenine katıldı. Sakarya Kent Meydanı'nda halka hitap eden Erdoğan, TÜSİAD Başkanı'nın sözlerini eleştirerek "Bunlar maalesef haddini bilmiyor. Niye haddini bilmiyor bunlar? Çünkü bunlarda insaf yok. Sermayeleri 1'e 5 katladı, bu dönem içerisinde. Onun şımarıklığı içerisinde bunları yapıyorlar. Bu tür STK'lar şunu bilmeleri gerekir. Siz bu ülkenin huzuruna, mutluluğuna değil ancak bu ülkenin birliğine beraberliğine dinamit atarsınız. Yapılan budur. Şimdi soruyorum onlara, terör mü daha iyiydi? Kesintisiz devam eden ekonomik krizler mi daha iyiydi?" dedi.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 11.04.2015 16:40
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol