"TÜRKİYE KAR GİBİ ERİYOR'

Hepar Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, " Bir devletin batışı iki şeyden olur. Biri asayişsizlik diğeri rüşvet. Türkiye'de bu ikisi de had safhada artık" dedi.

14 Kasım 2014 Cuma 13:13
Tarihin hiçbir döneminde hiçbir devlet ya da imparatorluğun birden bire batmadığını, bunun bir süreçle gerçekleştiğini kaydeden Pamukoğlu, " Batma birden bire olmaz. Erirsin kar gibi. Bunun bir zamanı var elbette. Zaman içerisinde olur bu. Evrensel birşeydir bu. İnsanoğlunun geçmiş tarihine bakın bunu görürsünüz. Türkiye'de bu ikisi de artık had safhada ne yazık ki" dedi.

Hükümetin PKK'yı tanımadığını ve alet olduğunu da dile getiren Pamukoğlu, şunları söyledi: " PKK'yı bunlar tanımıyor. Şu açılımın sonunda ne olacak? Şunu bir söylesinlerde bilelim. Böyle birşey mümkün değil. Çözüm süreci denen olay özerkliğe kadar gidecek, Türkiye'nin de güneyi ile Büyük Kürdistan kurulacak. Ama bu olacak şey değildir. Kürtlerin oyunu alacağız diye PKK ile pazarlık yapmak çok yanlış. Fırat'ın doğusunu güneye bağlayarak bir Kürdistan meselesini yaratmaya çalışırsanız bu Türkiye genelinde sıkıntıya neden olur. Bu iş ve politika baştan aşağı yanlış. Ülkeyi anarşi ve kaosa götürüyor bu hükümet. Zekaları da derin hesaplar yapmaya el verişli değil maalesef. 6-7 Ekim olaylarını düşünün. Polis yetmedi, yetmez de zaten. Jandarma da yetmedi. Asker ilk defa tankları ile sokağa çıktı. 90'lı yıllarda bile olmadı böyle şeyler."

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 14.11.2014 13:24
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol