Tüm Teşkilata 'İnce' Talimatı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu istifa çağrılarına "yolumuza devam ediyoruz" diyerek yanıt verdi. Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce'nin 81 ili gezeceğini hatırlatarak, "Bütün il başkanlarına talimatımdır; geldiği zaman karşılayacaksınız, halkla buluşturacaksınız, ne gerekiyorsa yapacaksınız" ifadelerini kullandı.

27 Haziran 2018 Çarşamba 13:18
Tüm Teşkilata 'İnce' Talimatı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu , 24 Haziran seçim sonuçlarının ardından gelen istifa çağrılarına yanıt verdi.  CHP Genel Merkezi'nde toplanan CHP 'lilere hitap eden Kılıçdaroğlu, özetle şunları söyledi:

Bugün çok sevinçliyim. Havuz medyasına manşet olduk. Demek ki yaptığımız iş doğru. Pişman değilim. Biz inandığımız yolda yürümeye devam ediyoruz. Hiçbir arkadaşımızı ötekileştirmek, partinin dışına düşürmek gibi bir düşüncemiz yok. Herkesi kucaklıyoruz.

İl başkanlarımız aradılar, 'gelelim' dediler. Kimse gelmesin dedim. Normal çalışmalara devam ediyoruz. Yerel seçimler için hazırlanıyoruz. Duvarın bir kısmını yıktık; önümüzdeki seçimlerde duvarın tamamını yıkacağız. Biz önümüzdeki seçimlere gerçekten de ciddi bir hazırlıkla gideceğiz. Gerçek anlamda demokrasiye ulaştırmak için her şeyi yapacağız.

İL BAŞKANLARINA MUHARREM İNCE TALİMATI

Muharrem İnce bizim bir değerimizdir. Onu da sonuna kadar kucaklıyoruz. Sevgili arkadaşım Muharrem İnce, 81 ili gezeceğini ifade ediyor. Bütün il başkanlarına talimatımdır; geldiği zaman karşılayacaksınız, halkla buluşturacaksınız, ne gerekiyorsa yapacaksınız. Gülerek, sevinerek ve bir heyecan içinde yolcu edeceksiniz.Yolumuza devam ediyoruz.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol