TSK'YA DEĞİL APO'YA SORDULAR!

Attığı Tweetlerle gündemden düşmeyen Twitter fenomeni Fuat Avni'den yeni bombalar.

22 Ekim 2014 Çarşamba 17:48
TSK'YA DEĞİL APO'YA SORDULAR!

 

Çözüm sürecine karşı Jandarma'yı son kale olarak niteleyen Fuat Avni, Jandarma ve Sahil Güvenlik'te tasfiye olacağını iddia etti.
Avni, twitter hesabında Jandarma ve Sahil Güvenlik'in İçişleri bağlanmasının altında başka nedenler sıraladı.

17 ve 25 Aralık operasyonları sonrası "paralel devlet" iddialarıyla bazı üst düzey emniyet mensupları ile polislere ilişkin operasyonları önceden duyuran Fuat Avni,bu kez Jandarmayı masaya yatırdı..

Twitter fenomeni, Jandarma'da 'General Fuat' dediği kişinin hazırladığı tasfiye listesinin hayata geçirileceğini savundu.

İŞTE O TWEETLER

1. Davutoğlu, Jandarmayı ve Sahil Güvenliği Efkan Ala'ya bağladıklarını açıkladı. Bu çalışmanın safhalarını yakından takip ediyordum.

2. İçişlerinin önceki müsteşarı Seyfullah döneminde başlayan çalışmalar Tiran ve Dar Oligarkları tatmin etmeyince apar topar görevden alındı.

3.Müsteşar olarak Efkan'ın kadim dostu ve tetikçisi Antalya Valisi Sebahattin Öztürk projenin başına getirildi.15 Eylül'de proje hız kazındı

4. Bakanlıktaki hukukçulara olmadık baskılar uygulandı. Hukukçular her teklifi 'mantığa bürüme' yoluyla istenileni yaptılar.

5. Jandarma ve Sahil Güvenliğin, Ala'ya bağlanması konusunda TSK'nın resmi görüşü Cumartesi günü Necdet Özel imzalı olarak geldi.

6. Son dönemde TSK'dan gelen önerilere kulak tıkandığı gibi bu resmi çalışma da üstün körü okunarak dikkate alınmadan bir kenara kondu.

7. TSK'ya, Çözüm Süreci'nde olması gerekeni ve Suriye politikasını sormadıkları gibi Jandarma ve Sahil Güvenliği de sormayıp Apo'ya sordular

8. Apo, Jandarma'nın da emniyetteki gibi tasfiye edilmesi şartını koşmuştu. Mevcut durumda yapılamıyordu, değişiklikten sonra tasfiye olacak

9. Fişleme konusunda her iki müsteşara da çok yardımcı olan Jandarma'daki 'General Fuat'ın hazırladığı tasfiye listesi hazır.

10. Jandarma'da jurnal dönemi yakında resmen başlamış olacak. İhbarlar, listeler, ispiyonlar. TSK'nın içi boşaltılıp fitne TSK'ya bulaşıyor.

11. Fitneye 'Jandarma General Fuat' öncülük etti. Ala ve Müsteşar, onun sayesinde jandarma generallerini kısa zamanda tek tek fişlemişti.

12. 'General Fuat'ın mayıs ve haziranda Ala'nın taleplerini yerine getirirken gösterdiği performans Dar Oligarkları çok menun etmişti.

13. Taslak kanunlaşınca terörle mücadelede etkili olan, PKK'nın mantığını ve kodlarını iyi bilen son kale jandarma da düşmüş olacak.

14. Jandarma'nın Ala'ya bağlanıp tasfiyesiyle PKK, Oslo'daki pazarlıkta şimdiye kadar elde edemediği kazanımı edinmiş olacak. Engel kalmadı.

15. Yıllardır Çözüm Süreci bahanesiyle kolluk kuvvetlerine engel olup operasyon yaptırmayanlar, kolluk kuvvetlerine operasyon yapıyor.

16. Bu gidişle emniyet ve jandarma azınlık çetelerinin menfaatlerini koruma uğruna ölecek, öldürecek, sakat kalacak, sakat bırakacak.

17. Tiran, ortamı gerecek, milleti birbirine düşürecek. Sokağa dökülenlerin üstüne polisi salıp darbeyi önledim diyerek yeniden seçilecek.

18. Güzel insanlar, kader hükmünü icra edene kadar bize sabretmek düşecek. Sonra hayırlısıyla göreceksiniz, sabır bize azap Tiran'a.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 24.10.2014 11:42
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol