TORPİLE 'AYETLİ' GEREKÇE...

AKP Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner bakan ve AKP'lilerin yakınlarına yapılan torpil için konuştu. Metiner torpili savunurken ayetleri torpile alet etti. Metiner bu sözleriyle de torpili itiraf etti.

02 Ocak 2015 Cuma 17:30
TORPİLE 'AYETLİ' GEREKÇE...

 AKP’li milletvekili ve bakanların yakınlarının torpille KPSS sınavlarına girmeden üst düzey devlet kadrolarına atanmasına yönelik tartışmalar devam ederken AKP Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner’in daha önce torpili Kuran ayetleri ile savunduğu ortaya çıktı. Metiner, katıldığı bir televizyon programında “Ayet diyor ki; akrabalarını koru kolla” demiş.

Yaklaşık iki ay kadar önce Adıyaman'da yayın yapan Mercan TV'de bir programa katılan Metiner, "Biz inançlı insanlarız değil mi; Cuma namazına gittiğimizde her hafta hutbede 'akrabalarını koru kolla' ayeti okunur" dedi.

BİR DE SUNUCUYU 'AYETE KARŞI MI GELİYORSUN' DİYE AZARLAMIŞ
Program sunucusunun "O zaman siz bu ayet doğrultusunda mı torpil yapıyorsunuz?" sorusu karşısında da geri adım atmayan Metiner, bir de sunucuyu ‘ayete karşı gelmekle’ suçladı. Metiner, "Vallahi sen Allah'ın ayetine bile karşı geliyorsan ben sana ne diyeyim" yanıtını verdi. (Cumhuriyet)

Habertürk





Son Güncelleme: 02.01.2015 17:37
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol