TOPBAŞ'IN DAMADIYLA İLGİLİ SORUYA BAKIN NE DEDİ?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İBB Başkanı Kadir Topbaş'ın damadı FETÖ sanığı Ömer Faruk Kavurmacı'nın tahliyesiyle ilgili sorulan soruya, "Kavurmacı'nın faturasını AK Parti'ye kesmek kimsenin haddi değil" dedi.

24 Mayıs 2017 Çarşamba 17:28
TOPBAŞ'IN DAMADIYLA İLGİLİ SORUYA BAKIN NE DEDİ?

Sayın Bahçeli dün grup toplantısında sizin bir cümlenizi hatırlattı. Muhalefet ısrarla siyasette FETÖ temizliği yapılmadığını iddia ediyor. Sayın Topbaş’ın damadının tahliyesini eleştiriyor. Bir değerlendirmeniz olur mu?

-Siyasette bu temizliğin yapılmadığını iddia eden bunu somut olarak ortaya koyması gerekir. Kimse bu söyle. Kalkıp İBB Başkanı’nın damadını söylüyorsunuz, tamam bu konu yargıyla alakalı bir konu. Yargı denetimli serbestlik kararı vermiş, bunun beraatına karar vermemiş.

-Yargılama süreci devam ediyor. Dolayısıyla bu yargıyla ilgili bir sorun. Bunu kalkıp da şu anda siyasi partinin içerisinde herhangi bir konumu yeri olmadığı halde bu şekilde, AK Parti’ye fatura kesmeye kalkmak kimsenin haddine değil. Önce bunlar kendi içlerindeki işleriyle uğraşsınlar, onları temizlesinler.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol