TAM HALKIN PARASI DEMİŞTİ Kİ...

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, kendisine ve Meral Akşener’e iftira atanlara ağır sözler sarf edince TRT yayını kesti.

13 Mayıs 2015 Çarşamba 12:01
TAM HALKIN PARASI DEMİŞTİ Kİ...

 elahattin Demirtaş, partisinin İstanbul’da düzenlediği mitinge katıldı. Demirtaş, kendisi hakkında “Domuz yerken Diyanet’e veto” manşetini atan Havuz Medyasına çok sert cevap verdi.

TRT HEMEN YAYINI KESTİ
HDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş, “Şahsımı ve partili arkadaşlarımı hedef alan her gün yeni bir kampanya ile karşı karşıyayız. Ve dikkat edin kimler yapıyor bunu. Halkın parasını çalıp yerken domuz gibi şişenler bunu yapıyor.” deyip AKP’ye yüklenince mitingi canlı veren TRT Haber yayını kesti.
Selahattin Demirtaş’ın açıklamaları şöyle;
Meral Akşener’e dönük kadın kimliğini de hedef alan ahlaksızca bir kampanya başlatmak istediler. Tarzları bu çirkinlik.
Şahşımı ve partili arkadaşlarımı hedef alan hergün yeni bir iftira kampanyası ile karşı karşıyayız. Ve dikkat edin kimler yapıyor bunu. Halkın parasını çalıp yerken domuz gibi şişenler bunu yapıyor özellikle.”
Niye? HDP gelirse onların hırsızlıklık musluğu kapanacak. HDP barajı aşarsa AKP’nin rant hortumları kesilecek. Vallahi kesilecek. Doğru. Sizi o domuz gibi seyirten hortumları keseceğiz keseceğiz merak etmeyin. Domuz neymiş göstereceğiz size. Bu kadar çirkinleşip yalan iftira manşetlerle kampanya yürütecek hale gelmişlerse hiç merak etmeyin bunlar bitmiş demektir. Bir Cumhurbaşkanı bir başbakan ülkesinde yurttaşlarının gözünün içine baka baka yalan söyleme noktasına gelmişse sığınacakları tek şey yalan olmuşsa o iktidar zaten bitmiştir.”

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 13.05.2015 12:02
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol