SOLCU KİM? ATEİST KİM?

Başbakan Erdoğan, Balıkesir'de Kuvayi Milliye Meydanı'nda halka seslendi, yine ayrıştırıcı ifadeler kullandı: Pazartesi günü Ankara’da bir bulvar açtık. Kimlere rağmen; o solculara rağmen. O ateistlere rağmen. Bunlar terörist.

28 Şubat 2014 Cuma 16:31
SOLCU KİM? ATEİST KİM?

 İşte Başbakan Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

Dünyanın bütün mazlum insanları için bir mesaj olsun. 30 Mart’ta yeniden İstiklal Mücadelesi’nin zaferini dünyaya duyuracak. 30 Mart’ta sadece belediye başkanlığı seçimi yapmayacağız. Türkiye içindeki hainlere, Türkiye dışındaki gözü dönmüş düşmanlara ders vereceksiniz. Türkiye’nin hedeflerine, kazanımlarına saldıranları sizler sandıkta püskürteceksiniz. 

Şurada 30 gün kaldı, 30 gün kapı kapı dolaşacağız. Bildiklerimizi bilmeyenlere anlatacağız. Bu arada birileri kapınızı çalabilir. Bunların adı ablaymış. Nasıl ablaysa? Gelip size ‘AK Parti’nin dışında kime oy verirseniz verin ama AK Parti’ye oy vermeyin’ diyebilirler. Onlara ‘Kusura bakmayın, biz bu ülkede reformları gördük. Siz de hiç arlanma yok mu?’ Onlara bunu söyleyin. Siz siyaset yapmak istiyorsanız, partinizi kurun öyle gelin. Onlara şunu söyleyin: “Bu ülkede biz başımız örtülü diye okullara gidemiyorduk. Ama şimdi biz başörtülü okullara gidebiliyoruz. Siz ne istiyorsunuz? Sizin hocanız 28 Şubat’ta başörtüsü için ‘furuattandır’ dedi.

Menfaat şebekelerine prim vermedik. Bizim bir millet, vatan, bayrak, tek devlet sevdamız var. Sabrettiniz, bütün zulümlere sabrettiniz. Ve sabreden zafere ulaşırmış. Ve zafer geldi. Siz Esmalar gibi bu yolda yürüdünüz. Esma’nın şahsı manevisinde o dik duruş neyse inşallah 30 Mart’ta sandıklardan siz de öyle çıkacaksınız. Bu yolda biz öyle yürüdük. Kendisi şehadete babası cezaevine yürüdü. Ama biliniz zalimlerin ebedi kalacağı yer yaşasın cehennem. 

Hiç merak etmeyin mazlumların ahı da bunları boğacak. Balıkesir futbolda şampiyonluğa gidiyor ama belediyecilikte küme düştü. Şimdi biz yasa çıkardık. Büyükşehir belediyeler yasası. CHP, MHP bunlara karşı çıktı. Hele CHP bunu Anayasa Mahkemesi’ne götürdü. Bunlar hangi yüzle Balıkesir’e gelecekler? Bunlar belediyeciliği bilmez. Bu kardeşiniz İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığından geliyor. Ben CHP’den aldım belediyeyi. İstanbul’da hava kirliliği, çöp dağları vardı. O İstanbul’u nereye getirdik? Hala sıkıntı yok. Dağları deldik, dağları… Istranca dağlarından İstanbul’a su getirdik. 

"YOLSUZLUKLAR BELEDİYESİ"
Benden önce İstanbul’da CHP belediyesi vardı ama yolsuzluklar belediyesiydi ve içeri atıldı. CHP genel müdürü çıkmış, yolsuzluklar diyor. Sizin geçmişiniz çok kirli çok. Biraz sonra bir belge açıklayacağım. İstanbul’u ben o dönemde 2.5 milyar dolar borçla devraldım.

"PENSİLVANYA'DA KENDİ ÜLKESİNE TUZAKLAR KURAN ZAT"
28 Şubat’ta seçilmiş bir hükümete post modern darbe girişiminde bulundular. Sizin seçtiğiniz bir hükümeti türlü komplolarla görevden uzaklaştırdılar. Memur kardeşlerime zulmettiler. Üniversitedeki başörtülü kızlarımıza ağır işkenceler yaptılar. Meslek liselerini kapattılar. İnançlarınıza, değerlerinize dil uzattılar. Hatta bir tanesi bin yıl sürecek dedi, 10 yıl bile sürmedi. Şahsım için muhtar bile olamaz diyorlardı. Başörtülü okuyamaz diyorlardı. Yoksulların çocuğu okuyamaz diyorlardı. Şimdi mimar da oldu, doktor da oldu. Yazık değil mi bu milletin evlatlarına? Benim başörtülü kızım da başı açık kızım da omuz omuza okuyorlar. Şu anda Pensilvanya’da kendi ülkesine tuzaklar kuran zat da o yıllarda ülkesini sırtından hançerliyordu. Ne diyordu? Beceremediniz, artık bırakın diyordu. Başörtüsüne saldırı olan günlerde ‘furuattandı’ diyordu. 

"MİLLET İHANETİ UNUTMAZ"
28 Şubat’ta darbecilere hoşgörü ödülleri dağıtıyordu o zaman bu paralel yapı. Şimdi de telekulak hizmeti veriyor. Bugün ananas, rafineri üzerinden aynı medya ile iş tutuyor. Bu millet ihaneti unutmaz. Bu millet ihanetin hesabını sorar. 

“NORMALLEŞME SÜRECİNE GİRDİK”
Türkiye’nin istikbalini karartan uygulamaları tek tek ortadan kaldırdık. İmam hatiplere yapılan zulmü ortadan kaldırdık. Şimdi katsayı diye bir şey kaldı mı? Herkes eşit şartlarda üniversiteye giriyor. Bir normalleşme sürecine girdik mi? Neydi bu zulüm? 

Uzaya uydu gönderdik. Siz TÜRKSAT 4A’yı yaptınız da başörtüsü engel mi oldu? Neye engel oldu? Biz bu toplumun yüzde 52’sini oluşturan hanım kardeşlerimizin hepsinin bilgiyle donanmasını istiyoruz. Okuma yazma oranını yüzde yüze doğru ulaştırdık. Okul öncesi eğitimde çok büyük aşamalar kaydettik. 

''KASET GENEL MÜDÜRÜ''
Aynı şekilde CHP’nin başındaki genel müdür bir kaset genel müdürüdür.  Anayasa ile ilgili Meclis’te görüşmeler yapıyorduk, arkadaşlarım bana söylediler, yarım saatte o görüntüleri ben kaldırdım. Kimse açıklasın diyor şimdi. Bunu bana sorma paralel yapıya sor. Toplumumuzda bu tür ahlak dışı uygulamaya tahammülümüz yok.

CHP, MHP, BDP bundan geçinmeye çalışıyor. 27 Mayıs’ı yapanlar göçüp gittiler, millet onları öfkeyle anıyorlar. 12 Eylül’ü yapanlar öfkeyle anılıyor. 28 Şubat’ı bu millet unutmadı. Hiçbir zulüm ebedi kalmaz. 

''EDEPSİZCE İFTİRALAR VAR'' 
Tarihten bir vesika göstereceğim. Menderes’in kasası yolsuzluk evrakı ve vesikalarla dolu diyor. Aynen bugünkü gibi. Merhum başbakanla ilgili son derece edepsizce iftiralar var. Darbe yapmışlar yetmemiş, işte bu haberlerle o manşetlerle Menderes’in itibarını sıfırlamak istiyorlar. Sonuç Menderes bu milletin gönlünde. Aynı gazete bugün de aynı manşetleri atıyor. O gün Menderes’e yapılanların aynısını bugün AK Parti’ye yapmak istiyorlar. O gün nasıl çirkin tuzaklar kurduysa bugün de aynısını yapıyorlar. 

Bugün ses kayıtları yayınlıyor. Çok açık bir şekilde suç işliyor. CHP’nin başına kasetle genel başkan oldu. Bu zat SSK’ya genel müdürdü. Bunun genel müdürlüğünü 40-50 yaş grubu bilir. Hastanelerde kuyruklarda mıydık? Doktor ilacı yazar, hastanenin eczanesine ineceksin, ilaçların yarısı var yarısı yok. 

Şimdi istediğin hastaneye gidebiliyor musun? Çünkü bu iktidar AK Parti iktidarı. Şimdi yeni hastanelerimizi yapıyoruz. Tıp fakültesi hastanesinin açılışını yapacağım. Dedim ya biz dertliyiz. Kanuni ne diyor? Ama bu dizilerdeki Kanuni değil. Bizim Kanunimiz kadınların kucaklarında dolaşan bir Kanuni değil, at sırtında sefere koşan bir Kanuni’dir. Ne diyor “Olmaya devlet cihanda bir nefes cihan gibi” diyor. Onun için bu yola böyle devam edeceğiz. Vatandaşımızın sağlığı her şeyin üstünde. 

CHP Genel başkanı ortaya attığı iftiralarla bu sınava girecek gençlerin zihnini bulandırıyor. ÖSYM Başkanı dava açtı, CHP genel Başkanı 4 bin lira tazminat kaybetti. Bundan çok tazminat kazandım, Kılıçdaroğlu’ndan, ağzımdan kaçtı ismini vermeyecektim. Bu tazminatlardan Kızılay Meydanı’nda mı olur başka yerde mi olur, dağıtacağız, Kayseri belediye başkanımızın yaptığı gibi.  Şimdi de eline kaset tutuşturmuşlar. Bu CHP 28 Şubat’ı var gücüyle destekledi, şimdi de tarihi görevini yapıyor. 

Pensilvanya’daki hocaları bunların eline montaj kasetleri veriyor. MHP bir kez daha CHP ile kol kola en büyük ihanet girişimine maalesef destek veriyor. 3 yılı aşkın bir süre 3 bine yakın telefonu dinlemişler, selam diye bir örgüt uydurmuş, kendileri dışında kim varsa dinlemişler. Benim oğlumla da ilgili aynı iftirayı attılar. Oğlumun avukatı müracaat etti. Oğlum da izinsiz dinlenmiş. İşte iftira at, tutmasa da iz bırakır. Bunu yapmaya hakkın var mı? Ailelerin yıkılması için yapılan yenilir yutulur mu? Sipariş üzerine de aynı şeyi yaptılar. 

Türkiye’nin en mahrem görüşmelerini dinlemişler. Beni dinlemişler. Bizim güvenli hatlarımızı dinlemişler. Uluslar arası görüşmelerimizi dinlemişler. İnsani, vicdanı yanı olamaz. Ey Pensilvanya  eğer yüreğin varsa vatanına gel vatanına, siyaset yapacaksan burada yap. Yoksa ananaslarla, tespihlerle gönderdiğin kitaplarla bu iş yürümez. Ben de aldanmışım. Oralarda bana methiyeler düzüyordu, tespihler gönderiyordu. Ama bundan sonra durum böyle olmayacak. Adaletin tecellisi için ne gerekiyorsa yapılacak. Türkiye’den kaçtın gittin ulusal güvenliğimizi tehdit eden çalışmalar yapıyorsun. Bunu kovalayacağız. Ulusal güvenliğimizi tehdit eden herkes karşısında AK parti iktidarını bulacak. Kapı kapı dolaşacağız onların tamamından fazla çalışacağız. Bu ihanetin hesabını soracağız. 

''ÇOCUKLARINIZI BUNLARIN DERSHANELERİNDEN ÇEKİN''
Biz dershaneler yasasını öne sürünce bunlar patladılar. 1 milyar dolar geliri var. Pensilvanya CHP’ye vekalet vermiş, şu anda Meclis’te bizimle mücadele ediyor. Bu yasa çıkacak. Gelin bu dershanelerden çocuklarınızı çekin. Bunların okullarında okuyan çocuklarınız varsa çocuklarınızı da alın. Devletin okulları size yeter. Benim çocuklarımın hepsi devletin imam hatiplerinde okudular. Hamdolsun şimdi ülkelerinde hizmetlerine devam ediyorlar. 

Pazartesi günü Ankara’da bir bulvar açtık. Kimlere rağmen o solculara rağmen. O ateistlere rağmen. Bunlar terörist. Ama CHP bunlara bizim gençler diyor. Bizim sevgili gençlerimizin elinde molotof kokteyli olmaz. Bilgisayarı, kalemi olur. Bulvarın adı ne 1071 Malazgirt. Bunlardan bir tanesi üzerine Bizans kıyafeti giymiş Alpaslan Bizans’a karşı savaşıyor ya kendini Bizans’ın yerine koyuyor. Yazıklar olsun.  Kalabalıktan birinin seslenmesi üzerine: Bizim sosyologlara ihtiyacımız var. Şöyle gel. Lütfi Bey, notlarını al. Bakan Bakanımız ne diyor. Sosyolog kadrosunu attırdık.

YÜREKLERİ DAYANMIYOR
Son 1 yıldır şehitler gelmiyor. Annelerin babaları yürekleri dağlanmıyor. 1 yıldır acı haberler almıyoruz. Bu kronik sorunlara çözümleri yakaladık. Türkiye zincirlerinden kurtuluyor, her alanda rekorlar kırıyor. 2013 sıkıntılarla doluydu. OECD kayıtlarına göre Türkiye büyüme kaydında ilk beşin içinde yer aldı. Bizim için yeterli değil, daha fazlası olması lazım. Bu MHP bu CHP yalan yanlış kampanyalar yapıyorlar. Havaalanından gelirken bir kadın çıktı otobüsün önüne, otobüsü durdurdum. “Başbakanım şu aydınlatma lambaları yeni takıldı ama seçimlerden sonra sökülecekmiş”  dedi. Böyle şey olur mu? 

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 28.02.2014 16:34
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol