ŞOK İDDİA! PKK BİTECEK YERİNE ONLAR GEÇECEK...

ASİMED BAŞKANI YRD. DOÇ. DR. EĞİLMEZ'DEN ŞOK ARAŞTIRMA... - "PKK'YA ALTERNATİF YENİ BİR SİLAHLI TERÖR ÖRGÜTÜ KURULDU. BU ÖRGÜT SİLAHLANDIRILARAK ABD TOPRAKLARINDA FAALİYETE BAŞLADI"

05 Ekim 2011 Çarşamba 17:40
ŞOK İDDİA! PKK BİTECEK YERİNE ONLAR GEÇECEK...

Asılsız Soykırım İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMED) Başkanı Yrd. Doç. Dr. Savaş Eğilmez, Türkiye'nin gündemini sarsacak bir araştırmada bulunduklarını ifade ederek, Türkiye'nin PKK'yı kararlı bir biçimde bitirilmesini göz önüne alan dış güçlerin ABD topraklarında "Ermeni, Kürt, Süryani Özgürlük Savaşçıları" adı altında yeni bir silahlı terör örgütü kurduklarını ve faaliyet hazır hale gelen bu örgütün silahlandırılıp, ambleminin de ASALA ve PKK'nın simgelerinden oluştuğunu söyledi.

Uzun süredir araştırma yaptıklarını ve fotoğraflarla, belgelerle ortaya koyduklarını belirten Eğilmez, ABD'de topraklarında Türkiye'yi hedef alması için kurulan silahlı terör örgütünün internet üzerinden kayıtlar almaya başladıklarını belirtti.

Türkiye'nin gerek hüküm sürdüğü coğrafyadan, gerekse tarihten gelen mirası nedeniyle birçok defa kötülüklerle karşı karşıya bırakıldığını kaydeden ASİMED Başkanı Yrd. Doç. Dr. Savaş Eğilmez, " Ünlü tarihçi Hammer, Türkleri şu şekilde ifade eder; 'Türk, Heredot'tan, Tevrat'tan çok eski yüzyılların tanıdığı bir ulustur. Sadelik içinde görkem, sükunet içinde ihtişam, tahakküm kabul etmeyen bir yüreklilik, alabildiğine geniş bir fetih aşkı, sonsuz bir teşebbüs kabiliyeti, bölgelere uymaktan çok bölgeleri kendine uydurma zevki ve alışkanlığı Türk milletinin asırlar dolduran tarihinde açıkça görülür.' Avusturyalı tarihçinin Türkler hakkında söylediği bu cümlenin her kelimesi doğrudur. Bugün dünyayı yönetenler, bu özelliklerin bilincinde oldukları için, yüzyıllardır bu devleti güçlendirmemek adına her türlü oyunu sahneye koyuyorlar. Bu oyunların en alçakça olanı da uzun bir süredir yaşadığımız terör olaylarıdır. Türkler, en genç devletleri Türkiye Cumhuriyeti tarihinde önce ermeni asala terör örgütünü hemen sonra bölücü terör örgütünü tanıdı. Onların cinayetlerine maruz kaldı. Sonraki gelişmeler gösterdi ki aslında bu iki örgüt kolektif çalışmalar yürüten bir yapıya sahipti. Kuruluş amaçları, hedefleri ve beslendikleri odaklar aynıydı. Çünkü bu örgütleri kuranlar ve yönlendirenler aynı merkezlerdi" diye konuştu.

ASALA terör örgütünün misyonunu bölücü terör örgütü PKK'ya devrettiğini ifade eden Eğilmez, "Bu oyunu yönlendiren ve bu kuklaları oynatan taraflar çok iyi biliyorlar ki, bu görkemli ve yürekli millet bu alçaklığı da mutlaka bertaraf edecektir. Bu nedenle yeni oluşumlara zemin hazırlanmaya başlanmıştır. Amerika'da faaliyet gösteren "American Armenian Militia" isimli örgüt "Ermeni, Kürt, Süryani Özgürlük Savaşçıları" adı altında bir şube oluşturarak üyelerine silahlı eğitim veriyor. Zamanı geldiğinde gerçekleştirecekleri silahlı mücadeleyle, Türk topraklarını bölüp kendi aralarında paylaşmayı amaç edinen bu örgüt sistematik bir şekilde çalışmalarına devam ediyor ve militan sayısını çoğaltmaya çalışıyor. Bütün bunları internet üzerinden gerçekleştiriliyor. Sanal ortamda kendilerine katılanları, çok geçmeden kamplara alıp başta askeri olmak üzere bir dizi eğitime tabi tutuyorlar. Uygulan bu eğitim zamanla unutulmasın diye sistematik bir şekilde devam ettiriliyor. Organizasyonun başında ise Amerika'daki Ermeni diasporası var. Bu örgütün bütün masrafları diaspora tarafından finanse ediliyor." dedi.

ASALA ve PKK'nın simgelerini taşıyan bu örgütün amblemi ve Amerikan topraklarındaki silahlı eğitim görüntülerinin ASİMED derneğine ait sitede kamuoyunun bilgisine sunulduğunu belirten Eğilmez, "Bununla beraber örgütle ilgili bilgileri bir dosya halinde Amerika Birleşik Devletleri Dışişleri Bakanlığı'na gönderdik. Amerikan federal kaynakların bu konuyla ilgili mutlaka detaylı bilgileri vardır. Dosyayı göndermekte amacımız, bu tür teröre hazırlık faaliyetlerinden Türk kamuoyunun da haberdar olduğunu hatırlatmaktır. Türk kamuoyunun beklentisinin, her fırsatta dost ve müttefik bir ülke olduğunu belirten Amerika Birleşik Devletlerinin en kısa zamanda bu faaliyetlerin önüne geçmesi olduğunu ısrarla belirtmiş bulunmaktayız." diye konuştu.





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol