Şok İddia! 'Bizi Yüzde 52 İlan Edeceksin'

Seçime sayılı günler kala Anadolu Ajansı (AA) tarafından bir manipülasyon yapılacağı iddiaları siyasetin gündemine bomba gibi düştü. Akşener'in Berat Albayraklı'nın Anadolu Ajansı iddiasına 1 milyon liralık tazminat davası cevabı geldi.

22 Haziran 2018 Cuma 21:51

Akşener'den Erdoğan'a: Damadınız AA'ya 'bizi yüzde 52 olarak ilan edeceksin' dedi mi, demedi mi?

İYİ Parti Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener , Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 'a, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak 'ı işaret ederek "Damadınız AA'ya seçim akşamı '21.30 itibariyle bizi yüzde 52 olarak ilan edeceksin' dedi mi, demedi mi?" diye sordu.
Albayrak'ın buna cevabı ise 1 milyon liralık tazminat davasıyla oldu. Akşener gibi sosyal medya hesabı Twitter'dan paylaşımda bulunan Albayrak, şunları yazdı:

"Millette aradığı karşılığı bulamayanların, bir kez daha iftiralara sarılmalarını üzüntüyle izliyoruz. Siyaseten yok oluşlarına çare bulmak, bir kez olsun Sn. Cumhurbaşkanımızca muhatap alınabilmek için artık iftiranın, saçmalamanın ötesine geçmişlerdir. Acıyoruz.

'ŞEHİT AİLELERİNE BAĞIŞLAYACAĞIM'

Müfteriyi iddiasını ispatlamak için adaletin önüne davet ediyorum. Bu aşağılık iftirasına yarın 1 milyon TL'lik tazminat davası açıyorum. Bu davanın gelirini, bugün ittifak kurmaktan utanmadıkları terör örgütlerince şehit edilen kahramanlarımızın ailelerine bağışlayacağım."

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 23.06.2018 00:24
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol