SKANDAL TAPELER!

Başbakan Erdoğan ve ailesinin, İzmir Urla’da 2 villa aldığı, bunların imarı için üniversiteden rüşvetle rapor alındığı ileri sürüldü.

24 Ocak 2014 Cuma 17:30
SKANDAL TAPELER!
Tayyip ve ailesinin, İzmir Urla’da 2 villa aldığı, bunların imarı için üniversiteden rüşvetle rapor alındığı ileri sürüldü. İŞTE İDDİALAR

İDDİA 1- “imarı değiştirelim” talebi…

Erdoğan’ı arayıp “abi” diyen işadamı, İzmir Urla Hacılar Koyu’nda yaptırdığı 8 villa için imar durumunun 1. derece SİT’ten, 3. dereceye indirilmesini istiyor.
İDDİA 2- Ben ve annem iki adet villa beğendik.

Erdoğan’ın kızı Sümeyye, “amca” dediği aynı işadamına telefonda, iki villayı beğendiklerini ve annesiyle birlikte plan değişikliği yapmak istediklerini söylüyor.

İDDİA 3- Koyda yalnız bizim villamız olsun.

Erdoğan ve kızının görüştüğü işadamı, koruma kurulu bürokratını arıyor. Villalar için çıkarılacak yapılaşma izninden başkalarının yararlanmamasını talep ediyor.


İşte usulsüz şekilde yapıldığı söylenen 8 adet villa Urla Zeytineli Köyü yakınlarında bulunan Hacılar Koyu 1. derece SİT alanıydı. Yani çivi çakmak yasaktı. Ancak imar durumu 3′üncü dereceye dönüştürülerek 8 adet villa yapıldı. 2′sinin Erdoğanlar’a verildiği iddia ediliyor.

İDDİA 4- Bodrum’da da bir villa mı yaptırdı!..

O işadamı, Urla yerine Bodrum’a giden Erdoğan’a sitem ediyor. Erdoğan da, “Burası orası gibi. Arkadaş, burayı bizim hanım ne dediyse ona göre yapmış” diyor.

İDDİA 5- Cuma’yı kutla sonra da iş takibi yap!

İşadamı, “Cumanız mübarek olsun” diyerek arıyor. Erdoğan da “Hayırlı Cumalar” karşılığını veriyor. İşadamı, kaymakamın imar için devreye girdiğini söylüyor…
İDDİA 6- İmar durumu 130 bin liraya değişti.

Bürokrat, işadamını arayıp imar izni raporunu aldığını söylüyor. Bunun için 6 öğretim üyesine 130 bin TL rüşvet vereceğini belirtiyor. İşadamı “tamam” diyor…

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 24.01.2014 17:55
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol