'SİYASİ BERDEL OLDUM...'

Genel seçimlerde AKP’nin aday listelerine giremeyen eski Anadolu Ajansı genel müdürü Kemal Öztürk, bu durumdan ötürü kendisiyle çok dalga geçildiğini, bugünkü yazısını bu nedenle kaleme aldığını belirtti.

14 Nisan 2015 Salı 15:44
'SİYASİ BERDEL OLDUM...'

 Medyada Ahmet Hakan ve Taha Kıvanç gibi ‘kulağı delik‘ isimlerden aldığı bilgiye göre son dönemdeki çıkışlarının ardından Arınç’a yakınlığı nedeniyle aday gösterilmediğini savunan Öztürk, şöyle devam etti: “Bülent Arınç’a savaş açan Melih Gökçek’in oğlu Osman Gökçek aday yapılmayınca, ona karşılık, kameralar önünde ona yüklenen ve partiyi zor duruma sokan Arınç’a ceza olarak ben kesilmişim. Eskiden biri kız kaçırdı mı, ceza olarak onların hiçbir şeyden habersiz kızı alınırdı, buna da ‘berdel’ denirdi. Hiçbir şeyden habersiz olan ben, ‘siyasi berdel’ oldum sanırım.

‘Cansız siyasi bedenimin üzerindeki kalem izi ona ait olmalı’

Aday listesinden ismini kim çizdiğini de tam olarak bilmediğini belirten Öztürk, kendisini ‘tatlı diliyle havaya sokan‘ Davutoğlu’nu işaret ederek “Eh son kararı Genel Başkanımız Davutoğlu verdiğine göre, cansız siyasi bedenimin üzerindeki kalem izi ona ait olmalı. Ona ‘çiz’ diyen biri oldu mu, bilmediğimiz bir konu daha” ifadesini kullandı.

‘Allah’ım siyasi berdel olmak ne kadar zor bir durum’

Siyasete girmesi için için ısrarcı olan bakan arkadaşları için ‘Hayatımı karartan bu bakan arkadaşlarımız‘ nitelemesini yapan Yeni Şafak yazarı, siyaseti denemeseydi içinde kalacağını ancak boyunun ölçüsünü de aldığını belirterek yazısını şöyle sonlandırdı:

“Lakin durumum vahim, şimdi AK Parti’nin bazı icraatlarını eleştirsem, ‘aday olamadı, eleştirmeye başladı, nankör’ diyecekler. Eleştirmesem, ‘hala beklentisi var AK Parti borazanının’ diyecekler. Allah’ım siyasi berdel olmak ne kadar zor bir durum!”

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 14.04.2015 15:45
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol