'SİYASETTE KÜSLÜK OLMAZ, KÖPRÜLER ATILMAZ'

Başbakan Erdoğan, Kılıçdaroğlu'yla bugün gerçekleştireceği görüşmeden yaptığı açıklamada, "Kim çözüm önerisi getirirse dikkatlice dinleriz. Siyasette küslük olmaz, köprüler atılmaz" dedi.

06 Haziran 2012 Çarşamba 14:03
'SİYASETTE KÜSLÜK OLMAZ, KÖPRÜLER ATILMAZ'

 Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ''Biz bu meselenin (terör) çözümü için hiçbir zaman kapılarımızı kapatmadık. Bugün de kapılarımız ardına kadar açık. Kim gelirse, kim katkı vermek isterse, kim bize bir çözüm önerisi getirirse dikkatle dinleriz, hassasiyetle üzerinde dururuz ve oradan istifade edip, alacağımız ne varsa alır ve onu uygulamaya koyarız. Bizim hiçbir ön şartımız, hiçbir önyargımız, ön kabulümüz yok. Biz bu milli meselede iktidar, muhalefet gibi değil, annelerin gözyaşını dindirmeye çalışan, can, kalp, vicdan taşıyan insanlar gibi olunmasını her zaman istedik, bugün de istiyoruz'' dedi. 

Erdoğan, demokratik siyasete inanan her partinin diyaloğa açık olması gerektiğine işaret ederek, ''Kapıyı kapatmakla bir yere varılmaz. Siyasette küslük olmaz, köprüleri atmak olmaz. Hasmane duygular içine girmek, rakiplerini düşman olarak, hain olarak yaftalamak olmaz. İnşallah öğleden sonra da ana muhalefet partisi genel başkanı ve heyetini kabul edecek, bu konudaki önerilerini dikkatle dinleyecek, not edecek, üzerinde istişareleri yapacağız'' diye konuştu. 

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol