'SENİN ÖNÜNE YATARIM REZA'

Reza Zarrab "Bana soruşturma var mı?" diye aradığı Bakan Güler’den şu cevabı almış: "Vallahi öyle bir şey olursa senin önüne yatarım ya!"

15 Şubat 2014 Cumartesi 14:07
'SENİN ÖNÜNE YATARIM REZA'

 Karşı gazetesinin ulaştığı tapelerde Muammer Güler ile Reza Zarrab arasındaki görüşmenin şoke eden kayıtları yer alıyor.

Soruşturma dosyasında yer alan kayıtlara göre, 17 Aralık büyük rüşvet ve yolsuzluk operasyonu öncesi basında çıkan haberlerden rahatsz olan Reza Zarrab, dönemin İçişleri Bakanı Muammer Güler'i arayarak konuyu soruyor.

"SENİN ÖNÜNE BEN YATARIM..."

Tapelere göre Muammmer Güler, Reza Zarrab'a şu sözlerle güvence veriyor: Abicim sen rahat ol. Vallahi öyle bir şey varsa, senin önüne ben yatarım ya! İçişleri Bakanlığı'nda, Maliye'de ve MİT'te bir şeyin yok...

GÜLER, ZARRAB'I KANDIRDI MI?

Muammer Güler, Reza Zarrab'a "İçişleri Bakanlığı'nda, Maliye'de ve MİT'te bir şeyin yok..." diyor. Ancak MİT'in Başbakanlık için hazırladığı raporda Reza Zarrab ile bakanlar arasındaki ilişkinin bildirildiği ve ilerde hükümet için sıkıntı yaratacağı konusunda uyardığı ortaya çıkmıştı. Öte yandan Reza Zarrab'ın şirketleri hakkında Maliye Bakanlığı ve MASAK tarafından da soruşturma yürütüldüğü iddiaları üzerine Zarrab'ın Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'i ziyaret ettiği ancak görüşmeden hayal kırıklığı ile ayrıldığı iddiaları da basına yansımıştı.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 18.02.2014 16:37
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol