'SEN KAPTAN DEĞİL UTANILACAK YAPRAKSIN'

Fenerbahçeli taraftarlar, Beşiktaş maçından önce tribünlerde Telegol yorumcusu Ziya Şengül'e tepkilerini dile getiren bir pankart açtı.

30 Nisan 2012 Pazartesi 15:08
'SEN KAPTAN DEĞİL UTANILACAK YAPRAKSIN'

 Fenerbahçeli taraftarlar bir ara Migros kale arkası tribünde şu anda yorumculuk yapan sarı-lacivertli ekibin eski futbolcusu ve teknik direktörü Ziya Şengül'e tepki gösteren pankart açtılar.

Şengül'ün fotoğrafının bulunduğu pankartta ''Sen bizim kaptanımız değilsin. Yüz yıllık çınarın utanılacak tek yaprağısın'' ifadeleri yer aldı.
Fenerbahçeli taraftarlar, Galatasaray karşısında kazanarak şampiyonluk yarışına ortak olan takımlarına Beşiktaş karşısında büyük destek verdi. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın bazı tribünlerinde küçük boşluklar göze çarpsa da, stadın tamamına yakını doldu.
Tribünde centilmen pankart
Fenerbahçeli taraftarlar, Maraton üst tribünde, takımlarının Galatasaray ile yaptığı derbi maçta tribünde rahatsızlandıktan sonra vefat eden sarı-kırmızılı taraftar Fatih Çalışkan için pankart açtılar. 
Sarı renkteki pankartın üzerinde lacivert renklerle ''Acının rengi olmaz mekanın cennet olsun'' ve kırmızı renklerle ''Fatih Çalışkan'' yazısı yer aldı.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol