SEÇMEN 'HAYIR' DİYOR...

Andy-Ar Sosyal Araştırmalar Merkezi'nin anketinden çarpıcı sonuçlar çıktı.

10 Ekim 2015 Cumartesi 10:42
SEÇMEN 'HAYIR' DİYOR...

 ANDY-AR Sosyal Araştırmalar Merkezi'nin yaptığı anketten çarpıcı sonuçlar çıktı. Ankete göre AK Partililerin yüzde 37.6'sı Erdoğan'ın meydanlara inmesini istemiyor.

 
 
Türkiye, 26. Dönem milletvekillerini belirlemek için 1 Kasım'da sandığa gidecek. Seçime 3 hafta kala seçmenin nabzını tutan ANDY-AR'ın anketine göre en beğenilen 3 lider; Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu. Her 3 seçmenden 1'iyse artan terörün hiçbir partiyi etkilemeyeceği görüşünde
 
ANDY-AR SEÇMENE EN BEĞENDİĞİ LİDERİ SORDU
ANDY-AR, anket çalışmasında yer alan 1764 seçmene, "En beğendiğiniz siyasi lider hangisi?" diye sordu. Ankete katılanların % 25.1'i Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ismini verdi. Erdoğan'ın ardındansa Başbakan Ahmet Davutoğlu % 17.8 ile ikinci sırada yer aldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise az bir farkla % 17.7'yle üçüncü oldu.
 
SEÇMENİN 4'TE 3'Ü: ERDOĞAN MİTİNG YAPACAK
ANDY-AR, ankete katılanlara, "1 Kasım seçiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, meydanlara ineceğini, miting yapacağını düşünüyor musunuz?" diye sordu. Bu soruya seçmenin % 74.2'si "Evet yapacak" cevabını verirken, % 25.8'i "Hayır yapmayacak" dedi.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 10.10.2015 10:48
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
aydın demir 2015-10-10 11:28:59

Ak Parti bu ülkeyi.uçurumun eşiğine getirdi artık istemiyoruz onları işçi köylü memur esnaf emekli rezil olmuş bunlarda hiç utanma yok insanların karşısına çıkıyorlar CHP yi istiyoruz ve destekliyoruz Akp kadar MHP de suçlu bu ülkede.