Seçime Günler Kala Saray'da Kriz...

Ahmet Takan, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın 23 Haziran seçimine giderken plan değişikliğine gittiğini aktardı.

19 Haziran 2019 Çarşamba 14:20

Yeniçağ Gazetesi Ankara Temsilisi Ahmet Takan, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın 23 Haziran seçimine giderken plan değişikliğine gittiğini aktardı. 

Takan, "Erdoğan'ın son hafta planı ile ilgili söyledikleri, Yıldırım cephesinin canını oldukça sıktı" iddiasını gündeme getirdi. 

Takan'ın "Mursi kimin şehidi" başlığıyla yayımlanan yazısının ilgili bölümü şöyle:

AKP Genel Başkanı R. Erdoğan, önceki gün gece geç saatlere kadar partisinin il başkanlığı toplantısındaydı. Yenilenecek İstanbul seçimleri için miting yapmaktan vazgeçtiği iddia edilen -ki biz bunun aksini söylemiştik- Erdoğan, son 5 günlük stratejisi ile ilgili düzenlemeler yaptı. Erdoğan, sahaya ineceğini ve söylemlerini sertleştireceğini anlattı. Kulağıma gelen bilgilere göre, Erdoğan'ın son hafta planı ile ilgili söyledikleri Binali Yıldırım cephesinin canını oldukça sıktı. Bazı iddialar var ancak bunların çapraz teyidini alınca okurlarımıza iletebilirim. Nitekim, AKP Genel Başkanı Erdoğan, hiç vakit kaybetmeden dün sahaya indi, Sultangazi'de miting düzenledi, Ekrem İmamoğlu'na oldukça sert bir dille yüklendi. İşi öyle bir noktaya getirdi ki, seçimde yarışacakları CHP ve İmamoğlu'nu  darbeci Sisi taraftarı olmakla suçladı.

Öte yandanCumhurbaşkanı Erdoğan'ın önüne gelen anketlerde İmamoğlu'nun farkı açtığını söyleyen Günboyu gazetesi yazarı Balamir Göktuğ da, Erdoğan'ın bu konuda Binali Yıldırım'a kızdığını yazdı. Göktuğ, bugün gelen son anketin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı çok kızdırdığını ve bunu Yıldırım'a sert bir dille ifade ettiğini öne sürdü.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 19.06.2019 15:01
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Yunus 2019-06-19 21:33:54

Kendi pisliginizde bogulacaksiniz haramzadeler.