'SEÇİMDEN SONRA...'

Yurt Partisi Genel Başkanı Sadettin Tantan, öyle bir uyarı yaptı ki...

28 Şubat 2015 Cumartesi 17:12
'SEÇİMDEN SONRA...'

 Rejim ve sınırlar tehlikede Ülkenin kaosa sürüklendiğini vurgulayan YP lideri, “Seçimden sonra iç çatışma çıkabilir” dedi


TÜrk milletinin 7 Haziran’da önüne gelecek sandıkta kaderine sahip çıkması uyarısında bulunan Tantan, Türkiye’nin, içeride ve dışarıda derin krizler yaşadığını söyledi. Tantan, “İktidar partisinin izlediği teslimiyetçi politikalar, Süleyman Şah Türbesi’nin taşınmasıyla bir kez daha perçinlenmiş oldu” dedi.

İç çatışma çıkabilir
Türkİye’nin kaosa sürüklendiğini kaydeden Tantan, şöyle konuştu: Türk milleti sandığa sahip çıkmazsa, üniter yapı ile birlikte rejim ve sınırlar değişecek, kimlik, güç ve itibar kaybedeceğiz. Ülkede kaos artacak, iç çatışma çıkacak, milli birlik ve beraberliğimiz büyük darbe alacaktır.

Yurt Partisi Genel Başkanı Sadettin Tantan, emperyalist güçlerin politikaları ve AKP yönetimi tarafından Türkiye’nin kaosa sürüklendiğini belirterek Türk milletinin 7 Haziran seçimlerinde önüne konulacak sandıkta kendi kaderine sahip çıkması uyarısında bulundu. Tantan, Türkiye’nin, içeride ve dışarıda derin krizler yaşadığını söyledi, şöyle dedi: “İktidar partisinin izlediği teslimiyetçi politikalar, Süleyman Şah Türbesi ve Saygı Karakolu’nun taşınmasıyla bir kez daha perçinlemiş oldu. Bu operasyonun en önemli sonucu, IŞİD ve PKK’nın arkasındaki kullanıcı güçlerin Türkiye’ye tehdidini açığa çıkarmış olmasıdır. Bu bölgedeki gelişmeler, yönetici kadrolar tarafından anlık değerlendirmelere tabi tutulsa da süreç aslında 1980 ve öncesinden beri uygulanan projenin devamıdır. Devletin arşivlerinde konuyla ilgili yeteri kadar bilgi ve belge mevcuttur. Ancak, bu bilgiler halktan bilinçli olarak saklanmaktadır.”

Ateş çemberinde
Tantan, BOP (Büyük Ortadoğu Projesi) adı altında Afganistan ve Irak’la başlayan işgalin, Libya ve Suriye ile devam ettirildiğini öne sürerek şöyle devam etti: “Bugün enerji kaynaklarına el konulan Libya paramparça olmuş. Suriye’nin durumu ise herkesin malumu. Nitekim Condoleezza Rice’ın masaya koyduğu BOP ve bunu yansıtan haritası, zihinlerde tazeliğini koruyor. Emperyal güçlerin, merkezi Orta Doğu olan ve Kuzey Afrika’dan Hazar’a kadar uzanan enerji kaynaklarına sahip olma, enerji yollarının güvenliğini tesis etme mücadelesi, Türkiye’yi de ateş çemberinin tam ortasına atmıştır. Ne yazık ki, bugünkü parlamento milletimizi bu kumpastan kurtaracak kabiliyete ve basirete sahip değildir. Ayrıca, kendilerine iktidar ve muhalefet imkanı sağlayan güçlere de karşı koyamıyorlar.”

Siyasette kirlilik
Bu durum tabii olarak iç politikaya da yansıdığını, siyasetteki kirlilik ve kimliksizlik, çıkarların öne çıkması, halkın siyasetten soğutulmasının, Türkiye’yi kaos ortamına sürüklediğini kaydeden Tantan, şöyle konuştu: “İktidar partisi ve muhalefet, 7 Haziran’a giderken her zaman olduğu gibi yine kendi çıkarlarının peşinde ter döküyor. Terör örgütü PKK ile yürütülen pazarlıkların ortaya saçılan ayrıntılarına bakıldığında, Türkiye’yi sıkıntılı günlerin beklediği aşikardır. Eğer Türk milleti sandığa ve kendi kaderine sahip çıkmazsa, seçimden sonra şunlar yaşanabilecektir: Üniter yapı ile beraberinde rejim ve harita yani sınırlar değişecek, Türkiye Cumhuriyeti Devleti kimlik, güç ve itibar kaybedecek, ülkede kaos artacak, bireylerin yaşam, eğitim, sağlık ve iş güvenliği ortadan kalkacak, çevre ülkelerde olduğu gibi, iç çatışmalar yoğunlaşacak, toplumda derin yaralar açılacak, milli birlik ve beraberlik darbe alacaktır.”

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 28.02.2015 17:20
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
sea wolf 2015-03-01 05:11:31

rte secimlerde darbe yiyecegini biliyor secim oncesi tsk yi abd destekli guclerle musul a sokacaktir ondan sonra gerisi suriye dir suriye bolundug an turkiye de bolunecektir bunun farkindasiniz o zaman kim engel olacak?

Avatar
Ecz.Mehmet CANBULAN 2015-02-28 17:47:42

SAYIN GENEL BAŞKAN
TÜM İNANÇLI-MİLLİYETÇİ-ULUSALCI-HALKÇI-DEVRİMCİ GÜÇLERİN, "ATATÜRK'ÜN DÜŞÜNCE SİSTEMİ" "ALTI OK" ETRAFINDA "VATAN" ÇATISI ALTINDA BİRLEŞMEKTEN BAŞKA ÇARESİ VAR MI ?... LÜTFEN, SAYIN PERİNÇEK İLE GÖRÜŞÜN VE GEREĞİNİ YAPIN.
SAYGILARIMLA

Avatar
Hakan Uluç 2015-03-01 05:03:44

Seviyoruz seni başkan.Sizler doğruyu soyleyen cok az kisi kaldiniz sonuna kadar haklisin ama secim sandiginin basinda tek tek mucadele eden sizlere oy atamiyoruz.Attigimizda oylar baskasina yariyor.Hepiniz nerede olursa olsun birlessenizde bunlarin karsisina tek yurek ciksaniz iyi olacak.mucadele buyuk tek tek basaramazsiniz.guzel cabalar bosa gidiyor.

Avatar
süleyman erdoğan 2015-03-01 18:58:56

Sayın tantan çok deneyimli emniyet mensubudur eğer türk milleti bu uyarıları dikkate almayıp akp ye oy verirse oy verenler bunun vebalini çok kötü ödeyeceklerdir

Avatar
Hasan Pekbey 2015-03-03 11:42:18

Sayın başkanım en azından bağımsız olarak girseniz meclise ne güzel olur.Hem içerde ne dalavereler dönüyor haberiniz ve haberimiz olurdu.