ŞAKA GİBİ!..

Bakan Elvan, AKP'li vekile “Şu anda hükümetten ne gelirse Meclis’ten geçiyor mu Hacı Bey?” diye sordu. Özkan’ın “Geçiyor” yanıtı üzerine Elvan, “Peki siz içeriğinde ne var biliyor musunuz?” diye sordu. Yanıt ise "Bilmiyorum" oldu.

26 Mart 2017 Pazar 11:18
ŞAKA GİBİ!..

Referandum çalışmalarını Mersin’de sürdüren Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Mersin Pazarcılar Odası’nın düzenlediği kahvaltıya katıldı. Anayasa referandumuyla ilgili değerlendirmelerde bulunun Elvan, konuşması sırasında salonda bulunan AKP Mersin Milletvekili Hacı Özkan’a seslenerek “Şu anda hükümetten ne gelirse Meclis’ten geçiyor mu Hacı Bey?” diye sordu. Özkan’ın “Geçiyor” yanıtı üzerine Elvan, “Peki siz içeriğinde ne var biliyor musunuz?” diye sordu.

Özkan bu soruya “Bilmiyorum” diye yanıt verince Bakan Elvan şöyle devam etti: “Bilmiyorsunuz. Çünkü hükümet getiriyor, bizler getiriyoruz, Meclis’te de onaylanıp geçiyor. Şimdi ne olacak. Bizatihi kanunu Hacı Bey yapacak. Hacı Bey Meclis’te ekibiyle oturacak, sizin talebiniz olan kanun tasarısı düzenlemelerini yapacak. Ve ben Meclis’in dışındayım, bakan olarak TBMM’ye yemin töreni dışında gitmeyeceğim. Ve o kanunun savunmasını yapmayacağım. Çünkü o kanunu hazırlayan bizatihi milletvekilleri olacak.”

yuzdeyuzhaber





Anahtar Kelimeler:
AKPLütfi ElvanBakan Elvan
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol