ŞAHİN'DEN MÜTHİŞ TRANSFER...

Kulislerde, yeni parti için kolları sıvayan İdris Naim Şahin'in 30 Mart yerel seçimlerinin en çok konuşulan isimlerinden Mansur Yavaş'ı transfer edeceği konuşuluyor.

11 Kasım 2014 Salı 11:08
ŞAHİN'DEN MÜTHİŞ TRANSFER...

 30 Mart yerel seçimlerinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Melih Gökçek ile yarışan Mansur Yavaş'ın İdris Naim Şahin'in kuracağı partiye katılacağı konuşuluyor.

KÜSKÜNLER ŞAHİN'LEŞİYOR

17 Aralık darbe girişiminden önce AK Parti'den istifa eden İdris Bal Demokratik Gelişim Partisi'ni kurmasının ardından şimdi de yeni bir parti adımı İdris Naim Şahin'den geldi. Partinin adı henüz doğrulanmadı ama AK Partili eski küskünlerin bu oluşumda yerini alacağı söyleniyor. Daha da dikkat çekici olanı; bir süre önce MHP'den gelen istifaların da Şahin'in daveti üzerine olduğu iddiası. Sadece onlar da değil... Aralarında yine Ak Partili eski Bakan Ertuğrul Günay'ın ekibinin olduğu sosyal demokrat bir kanadın da 'Şahin'leşeceği konuşulanlar arasında.

MANSUR YAVAŞ BOMBASI

Ancak yeni kurulacak partiyle ilgili en çarpıcı iddia TV 6 ekranlarından Gazeteci Gülümhan Gülten'in programına katılan, iktidar partisine yakınlığı ile bilinen MAK Danışmanlık'ın sahibi Mehmet Ali Kulat'tan geldi. Kulat'a göre Şahin'in partisine katılacak önemli bir isim var: Mansur Yavaş

MHP İLE YOLLARINI AYIRMIŞTI

MHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olan Yavaş, sonrasında ilginç bir çıkış yapmış, partisini eleştirdiği mektubu basınla paylaşmıştı. Doğal olarak da MHP'yle yolları ayrılmıştı.

OMUZ OMUZA SİYASET

Yavaş'ın son adresi CHP oldu. Mansur Yavaş'ın CHP'liliği hala -özellikle ana muhalefet partisinin tabanında- sorgulanırken Kulat'a göre bu adresin değişmesi an meselesi. Yavaş, milliyetçiliğiyle de tanınan Şahin ile yeni partide omuz omuza siyaset yapacak!

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 11.11.2014 15:54
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol