SABAH-ATV'NİN SAHİBİ ERDOĞAN

Bir süredir yolsuzluk soruşturması kapsamında internete ses kayıtları yükleyen Başçalan hesabından şok ses kaydı. Ses kayıtlarındaki iddialara göre Sabah atv'nin sahibi Başbakan Erdoğan, tepe yöneticisi ise Berat Albayrak. Sabah Atv'nin son satış sürecini yürüten ise ulaştırma eski Bakanı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım'la ilgili çeşitli iddialar yer alıyor

09 Mart 2014 Pazar 10:53
SABAH-ATV'NİN SAHİBİ ERDOĞAN

 Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Berat Albayrak arasında geçtiği ileri sürülen görüşmelere göre Sabah Atv'nin satış süreci konuşuluyor. 

 
Görüşmelerde Sabah Atv'nin gerçek sahibinin Ahmet Çalık değil Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, tepe yöneticisinin ise Başabakan Erdoğan'ın damadı Berat Albayrak olduğu anlaşılıyor. 
 
Sabah Atv'nin son satış sürecine ait planlamaların geçtiği telefon konuşmasında Katarlı ortaklardan alınacak protokolden, satışı organize eden Ulaştırma eski Bakanı ve AKP İzmir Büyükşehir belediye başkan adayı Binali Yıldırım 'ın adı geçiyor. Satışın Ethem Sancak üzerinden yapılacağı gibi formüller tartışılıyor. Sonunda Başbakan Erdoğan İstanbul'a geldiği zaman ayrıntıları konuşacaklarını söyleyerek telefonu kapatıyor.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 09.03.2014 10:57
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol