PKK İLE MASAYA OTURDU, BAKAN OLDU!

Başbakan Erdoğan'ın İçişleri Bakanlığına atadığı Efgan Ala'nın AK Parti hükümeti adına PKK ile masaya oturan isim olduğu belirtildi.

30 Aralık 2013 Pazartesi 15:34
PKK İLE MASAYA OTURDU, BAKAN OLDU!

 Gazeteci yazar ve Akil adam Muhsin Kızılkaya Başbakan Erdoğan'ın İçişleri Bakanlığına atadığı Efgan Ala'nın PKK ile barış görüşmelerini bire bir sürdürdüğünü açıkladı. 

MUHSİN KIZILKAYA'NIN SIRA ARKADAŞI
Efgan Ala'nın İstanbul Siyasal Bilgiler Fakültesinde aynı sınıfta ve aynı sıradan arkadaşı olan Muhsin Kızılkaya PKK ile başlatılan barış sürecinin bundan böyle daha ciddi olarak yürüyeceğini söyledi.
 
İSABETLİ BİR SEÇİM
Muhsin Kazılkaya Efgan Ala için bu atamanın çok iyi olduğunu söyledi. Kızılzaya 'Hem bürokrasiyi çok iyi tanıyor. Hem emniyeti çok iyi tanıyor, yargıyı çok iyi tanıyor. Hem de daha kararlı bir tavır takınabileceğini biliyorum' dedi.
 
BAŞBAKAN NE DEMİŞTİ?
CHP lideri Kılıçdaroğlu ve MHP lideri Devlet Bahçeli tarafından bir süre önce 'Hükümetten PKK ile masaya oturdu. Hükümeti kim temsil etti?' soruları gündeme getirilmişti. Başbakan Erdoğan da üzerine basa basa 'Biz PKK ile görüşmüyoruz. Devletin ilgili kişileri görüşüyor. Bize rapor veriyorlar' diyerek MİT müsteşarını işaret etmişti. Şimdi ise Başbakan Erdoğan PKK ile bire bir görüştüğü ileri sürülen bir danışmanını hükümet ve devlet için çok kritik bir bakanlık olan İçişleri Bakanlığına getirdi.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 30.12.2013 15:36
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol