PES! HALA CAMİDE 'İÇKİ İÇİLDİ' DİYORLAR

AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bağış, camide içki iddiası için "Önüme fotoğrafları getirdiler" dedi, halkı camiye baskın yapmakla suçladı.

20 Haziran 2013 Perşembe 13:12

 AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış,

"(Camide içki içildiği iddiası) Ben gittiğimde müfettişler, müezzinle görüşüyordu. Oradaki müezzin, daha önceki açıklamaların tersine camide içki içilmediğini söyledi. Ben buna şahidim"

"Ancak oradan ayrıldığımda arkadaşlara 'bir tezat var araştıralım' dedim. Benim önüme camide içilen bira şişelerinin fotoğrafları görüntüler getirildi"

" Müfettişler soruşturmayı yapıyorlar. Türkiye Cumhuriyeti'nde bir camiye gidip basmanın, ayakkabılarla girmenin, o cami de ahlaka uygun olmayan davranışlarda bulunmanın, o camide içki şişeleriyle poz vermenin doğru olmadığı zaten ortadadır"


AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış'ın Haliç Kongre Merkezi'nde katıldığı "İstanbul TV Forum ve Fuarı"nın ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bakan Bağış, Gezi Parkı olayları sırasında eylemcilerin girdiği Dolmabahçe Valide Sultan Camii'ne gittiğini söyledi.

Bağış, "Bu olaylarla ilgili bilgiler geldiği ben de İstanbul Milletvekili olarak bu camiyi ziyaret ettim. Ben gittiğimde müfettişler, müezzinle görüşüyordu. Oradaki müezzin, daha önceki açıklamaların tersine camide içki içilmediğini söyledi. Ben buna şahidim. Ancak oradan ayrıldığımda arkadaşlara 'bir tezat var araştıralım' dedim. Benim önüme camide içilen bira şişelerinin fotoğrafları görüntüler getirildi. Ve orada görevli müezzinimizin hergün camiye gelen yüzlerce kişinin tehtidiyle, şantajıyla baskı altında olduğu, söylemlerine bunu yansıttığı intibası doğdu. Ama bunu araştıracak ne benim ne de kendini bilmez, Türkiye'nin ana muhalefet lideridir. Müfettişler soruşturmayı yapıyorlar. Türkiye Cumhuriyetinde bir camiye gidip basmanın, ayakkabılarla girmenin, o cami de ahlaka uygun olmayan davranışlarda bulunmanın, o camide içki şişeleriyle poz vermenin doğru olmadığı zaten ortadadır" dedi.

Oysa YÜZDEYÜZHABER geçtiğimiz günlerde Cami'de yaşananları işte bu video ile kamuoyuna sunmuştu.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 20.06.2013 13:25
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
ali dal 2013-06-20 22:10:17

bakanim! o fotolar tertip be...