PES! ESKİ SEKRETERİYLE BİRLİKTE OLMUŞ..

Dekolte krizine neden olan Başbakan Yardımcısı Hüseyin Çelik'in eski sekreteriyle imam nikahıyla birlikte olduğu ileri sürüldü.

14 Ekim 2013 Pazartesi 22:50
PES! ESKİ SEKRETERİYLE BİRLİKTE OLMUŞ..

 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Hüseyin Çelik bayram öncesi kamuoyunda “muhafazakar yaşam tarzı”nı savunan çıkışları ile gündeme geldi. Çelik'in bir TV programı sunucusu olan Gözde Kansu'yu “dekolte” giydiği gerekçesi ile işten attırması, medyada “dekolte” ve “etik” üzerinden çeşitli tartışmalara neden oldu. Yurt gazetesi dekolte tartışmasıyla birlikte Çelik'le ilgili gündeme gelen iddiaları yaptı. İşte o haber:

Kamuoyunun dikkatinin üzerinde toplandığı Hüseyin Çelik'i “mercek altına” aldı. Kamuoyunda AK Parti'nin  “Ahlak bekçisi” gibi bir kimlikle öne çıkan Hüseyin Çelik hakkında bir süredir Ankara'nın politik kulislerinde gündeme getirilen çeşitli iddialara kulak verdik. Ve şimdi bu iddiaları konunun asıl sahibi olan ve Hüseyin Çelik'in “Sicil Amiri” konumundaki Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a yöneltiyoruz.

Sayın Başbakan, Hüseyin Çelik hakkında size yönelttiğimiz sorular şunlar:

*AK Parti Genel Başkan Yardımcısı (yani sizin yardımcınız) olan Hüseyin Çelik'in biri resmi nikahlı, diğeri imam nikahlı iki eşi olduğu doğru mu?

*Hüseyin Çelik'in, ilk eşi Şahsenem Sema Hanım ile evli olduğu sırada, aynı zamanda kendi sekreteri olan Ş.A ile ilişki kurduğu ve bu ilişki olayının bir süre sonra size kadar intikal ettiği doğru mu?

*Şahsenem Sema Hanım'ın olayı eşiniz Emine Hanım'a nakletmesi üzerine sizin Hüseyin Çelik'i çağırarak “Ya bırak ya istifa et” dediğiniz doğru mu?

*Hüseyin Çelik'in uzun konuşmalar sonucu sizi “İkinci eşimle de imam nikahlıyım. Çok seviyorum. İslam'da çok eşliliğe izin vardır” gerekçesiyle ikna ettiği doğru mu?

*Hüseyin Çelik'in iki çocuklu ilk eşi Şahsenem Sema Hanım Dikmen'de ikamet ederken, Çelik'in imam nikahlı ikinci eşi Ş.A'ya Oran'da genişlettiği bir daire tuttuğu ve Ş.A'nın Çelik'ten olan oğlu ile orada yaşadığı doğru mu?

*Çelik'in imam nikahlı ikinci eşinin kadrosunun halen Meclis'te gözüktüğü, ancak kendisinin AK Parti Merkezi'nde Çelik'e bağlı olarak çalıştığı doğru mu? Siz bu durumu onaylıyor musunuz?

*Çelik'in sizin ve AK Parti camiasının bildiği bu çift eşlilik durumu “İslam'da çok eşlilik vardır” gerekçesiyle mi sizin nezdinizde ve AK Parti camiasında ahlaki ve etik açıdan bir sıkıntı ve rahatsızlık yaratmıyor?

*Muhafazakar yaşam tarzı adına “dekolte”ye karşı TV'lerde ve kamuoyunda AK Parti Sözcüsü olarak “Ahlak bekçisi” rolünü üstlenen Hüseyin Çelik'in kendi yaşamında “çift eşlilik” durumunu sürdürmesi, AK Parti'nin kurumsal kimliği bakımından sizce “ahlaki bir sorun” yaratmıyor mu?

*Sayın Başbakan “Ele verir talkını, kendi yutar salkımı” atasözünün sizce anlamı nedir?

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 14.10.2013 22:52
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
mermer kafa @muzaffer katar 2013-10-15 14:31:24

4 olsun daha iyi

Avatar
muzaffer katar 2013-10-15 05:53:35

bu ne terbiyesiz bir habercilik. size ne hüseyin çelikin kiminle ilişkisi olduğundan? ayıp ayıp..yayına dekolte çıkmayı eleştirmekle, özel yaşama mudahale aynı şey mi? çelik, dekolte bayanı, sosyal bir durum olduğunu nedenle eleştirebilir, ama sizi̇ çelikin özel yaşamına karişma hakkiniz olamaz. kaldi k, muhtemelen yalandir. doğru da olsa si̇zi̇ enterese etmez, teresler...