'ÖZÜRDİLİYORUM ÇÜNKÜ HAYIR YÜZDE 55'Tİ...'

CHP İstanbul milletvekili Gürsel Tekin, CNN Türk canlı yayınında Hakan Çelik'in sorularını yanıtladı. CHP'li Tekin, 'Hayır' oyu kullananların yüzde 55'ten de fazla olduğunu belirterek, "Demokrasi mücadelesinde saf tutan, direnç gösteren ve her türlü baskıya boyun eğmeyen bütün seçmenlerimden özür diliyorum" dedi.

07 Mayıs 2017 Pazar 14:26

CHP İstanbul milletvekili Gürsel Tekin CNN Türk canlı yayınında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Hakan Çelik'in sorularını yanıtlayan Tekin şunları söyledi:

Ben önce şunu söylemek istiyorum. Yüzde 55, benim kişisel düşüncem, bana göre daha fazla olan, demokrasi mücadelesinde saf tutan, direnç gösteren ve her türlü baskıya boyun eğmeyen bütün seçmenlerimden özür diliyorum. CHP adına söylüyorum. Yüzde 55'in beklentisi hukuk mücadelesini sonuna kadar götürmektedir. El bette sürüyor. Sonuna kadar da sürecek. Adalet kutup yıldızı gibidir. O hep yerinde döner. Biz kutup yıldızına kadar gitmek zorundayız.

Deniz Baykal ve Muharrem İnce'nin açıklamalarında sorun yok. Oldukça yapıcı.

Bir başbakanın gece yarısı kapının önüne konulması konuşulmazken 'CHP karıştı' manşetlerinin atılması bunun bir operasyon olduğunun en açık göstergesidir.
 

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 07.05.2017 16:28
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol