'OYUNA, SATIŞA GELDİK...'

AKP listelerinden 24 Haziran seçimlerine AKP listelerinden giren Büyük Birlik Partisi'nde isyan var.seçime giren Büyük Birlik Partisi, 'seçilebilir yerden' sadece Mustafa Destici'nin aday gösterildiğini belirterek isyan et

22 Mayıs 2018 Salı 15:54

"Seçilebilir yerden" sadece Genel Başkan Mustafa Destici'nin yer bulduğunu belirten partililer, bugün durum değerlendirmesi için olağanüstü toplanıyor.

Sözcü'den Saygı Öztürk'ün haberine göre, "Oyuna, satışa geldik" geldik diyen BBP yönetiminin masasında "listelerden çekilmek dahil" birçok formül bulunuyor.

Rahatsızlığı doğrulayan bir genel merkez yöneticisi, “Sıralamanın düzeltilmesi talebi çok yüksek, mevcut listeyi kabullenen yok. Tabanda büyük infial var. Yönetime kırgınlık ve kızgınlık hakim. Saaadet Partisi kadar olamadık. Hemen teslim olduk. Bir tek başkan (Destici) kesin seçilecek yerde. Oyuna, satışa geldik”  diye konuştu.

Aynı yetkili, AKP ile yapılan ittifak görüşmelerinde tek yetkili olarak Mustafa Destici’yi görevlendirdiklerini hatırlatarak “Hata yapmışız” yorumunda bulundu.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol