Osmanlı Ocakları'ndan 'FETÖ'cü Paylaşımlar!

Vatan Partisi’nin gençlik kolu Öncü Gençlik, Atatürk ve Cumhuriyet düşmanı Osmanlı Ocakları ile ittifak kararı almıştı. Osmanlı Ocakları’nın Fethullahçı çeteyi öven paylaşımları ortaya çıktı.

30 Nisan 2019 Salı 00:35
Osmanlı Ocakları'ndan 'FETÖ'cü Paylaşımlar!

Aydınlık Genel Yayın Yönetmeni ve Vatan Partisi’nden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olan İlker Yücel, Öncü Gençlik’in 25. yıl kutlama etkinliğinde yaptığı konuşmada Öncü Gençlik’in, Osmanlı Ocakları ile vatan savunmasında yan yana geleceğini ve Türk gençliğini birleştireceğini ifade etmişti.

Osmanlı Ocakları’nın Fethullahçı çeteyi öven mesajları ortaya çıktı;

Gençlik Genel Başkanı Özgür Bursalı, “ Bundan 93 yıl önce kurtuluş mücadelesinde Atatürk’e yapılan haksızlık, bugün Sayın Erdoğan’a yapılmaktadır” diyen Osmanlı Ocakları Başkanı Kadir Canpolat’ı ziyaret etmişti.

Aydınlık Osmanlı Ocakları’nı 24 Mayıs 2015 tarihli haberiyle duyurdu. 2009 yılında kurulan, Osmanlı Ocakları’nın ilginç eylemleri dikkat çekti. Henüz küçük bir grup olmasına rağmen TBMM Başkanı İsmet Yılmaz’ı bile ziyaret edebilen yapının mali kaynakları da bilinmiyor. Üyelerinden aidat almayan Osmanlı Ocakları, bağış da kabul etmiyor.” (Kaynak: ABC)

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol