'Ortada Kriz Falan Yok...'

Gaziler Günü Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kriz filan sakın ha bunlara aldırmayın, bunların hepsi manipülasyondur, bizde kriz filan yok" dedi.

19 Eylül 2018 Çarşamba 14:36

Gaziler Günü töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkan kısımlar şu şekilde:

-Bu millet topyekun gazi bir millettir.

-Kriz filan sakın ha bunlara aldırmayın, bunların hepsi manipülasyondur, bizde kriz filan yok, güçlenerek geleceğe yürüyoruz."

-AVM'lerde şurada burada manipülasyon yapanlara aldırmayın. Bundan sonra bu ülkede dolarla Avro'yla şunla bunla kira mira yok. Bu ülkede bundan sonra Türk Lirası geçer. Türk Lirası'yla yaşayın. Aksi takdirde bunun bedelini öderler. Burası Türkiye, Amerika değil. Dolayısıyla burada Türk Lirası'nın hükmü vardır. Türk Lirası ile mağazanı kiraya verirsin, alışverişini yaparsın. Ha zaruretler ayrı konulardır.

-Biz ölümü şehit olmadan öldüren bir milletiz. Bizim böyle bir farkımız var.

-Bir kapı kapanır Allah bir başka yerden farklı kapılar açar hiç endişe etmeyin. Unutmayın her doğum gibi bu yeni sürecinde elbette sancıları vardır. Bu süreçte kimi zaman şehitlerimizn ardından ağladık, kimi zaman dost bildiklerimizin, müttefik gördüklerimizin ihanetlerinin şaşkınlığıyla etrafımıza bakındık. Kimi zaman da en zor zamanlarda yanımızda olanların memnuniyetiyle tebessüm ettik.

-Savunma Bakanım ifade etti. İdlib'le ilgili her iki tarafın savunma bakanları artık o belgeye imzayı attılar. Dedik ki; İdlib'de artık kan dökülmesin. Artık gözyaşı dinsin. Bu sınırlarımızın ötesinde bir barışa adımdı.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Merttim 2018-09-21 13:44:53

Siz nasılsanız başınızdaki idarecilerde öyledir.
Kişi hakettiğini alır. Kriz yok evet kriz olurmu koyun gibi millet olursa kriz mıriz olmaz...