'ORAYI MİLLET BAHÇESİ YAPACAĞIZ'

Cumhurbaşkanı Erdoğan katıldığı canlı yayın programında 24 Haziran seçimlerini ve gündemi değerlendirdi.

24 Mayıs 2018 Perşembe 01:08

İşte Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

İlk mitingimizi Erzurum'da başlatacağız. Çok çok farklı olacağını hissediyorum. Cumartesi oradayız.

Yarın beyannamemizi açıklamak suretiyle, beyanname içerisinde ne var ne yok, tüm vatandaşlarımıza anlatacağız.

31 miting gerçekleştireceğiz, bazı ilçelerde de mitinglerimiz olacak.

(Evinizde iftar yapacak mısınız' sorusuna) İftarı yapmazsak sahuru muhakkak evde yapacağız.

ADAYLARIN SEÇİMİ

İki önemli komisyon kurduk. Tüm adaylar komisyonlardan geçti.

7000'i aşkın müracat oldu. 7000'i aşkın kişiler içerisinde 600 adayın olduğu vekil listelerine giremeyenler, eğer samimiyetle gönül verdilerse kardeşlik atmosferi içerisinde kalan 24 Haziran'a kadar süreçte koşturacaklar. AK Parti sıradan bir parti değil. Burası bir davadır. Bu davaya gönül verenler her türlü emeği verecekler. Ben onlara kardeşim gibi bakıyorum.

Kabinedeki bakan sayısı ciddi manada düşecek.

ATATÜRK HAVALİMANI, MİLLET BAHÇESİ OLACAK

Cumhurbaşkanı Erdoğan, beyannamedeki en büyük müjdenin Atatürk Havalimanı’nın yerine yapılacak dev bir millet bahçesi olduğunu söyledi.


“Önemli ipucu vereyim bunu kimseden duymamışsınızdır. O da şu, biz çevreciyiz. Bugüne kadar biz diktiğimiz ağaçlarla milyarlarca ağaçlarla nam salmış bir iktidarız. Şimdi yeni bir adım daha atacağız. Bazı illerimizde millet bahçeleri kuracağız. Örneğin Konya stadının yerine biz orada bir millet bahçesi, Eskişehir’in eski stadın olduğu yere biz millet bahçesi. İstanbul, en büyük müjde bu belki acele ettim ama söylemem lazım. İnşallah havalimanının olduğu yere biz millet bahçesi yapacağız. Atatürk Havalimanı var ya millet bahçesi olacak. Mevcut havalimanını dev millet bahçesi haline getirmek suretiyle artık şehrin merkezinde millet bahçesi olsun. Müjde, İngiltere’nin şuranın şöyle bahçeleri var bizim de var diyeceğiz. 29 Ekim’deki açılışla birlikte burada yoğun çalışmalar başlayacak. Ankara’da eski statların yeni statlara dönüşmesiyle elimizdeki büyük alanları buna dönüştüreceğiz. İstanbul’da ilginç olan yerlerden bir tanesi de Maslak’ta alan var. Orasını da yine millet bahçesine dönüştürelim istiyoruz. Bu müjdeler fena değil.”

VERGİSİ OLMAYAN DEVLET OLMAZ

(Muhalefetin vaatleri) ÖTV’yi kaldırınca yerine neyi koyacaksın, böyle saçmalık olur mu? Vergisi, KDV’si olmayan devlet mi var? Azaltırsın o ayrı mesele. Tabi sırtında şu anda küfe yok atıyorsun. Kuru sıkı at. Önce bir defa ispat-ı vücut etmeden bu iş olmaz.


ANKETLER DURMAK YOK DİYOR

14 Ağustos’ta girdiğimiz o seçimde ilk turda seçildim. Karşımda da o zaman 14 parti vardı. Milletim bu evladını 14 Ağustos seçimlerinden tanıyor, biliyor. Ben inanıyorum ki benim milletim bu evladına, yanıltmadığı için sahip çıkacaktır. Yeni bir sistemle Türkiye’nin geleceğini inşa ve ihya ediyor. (Elinizde anket var mı?) Var. (Ne diyor?) Durmak yok yola devam diyor.

BİZ ALIŞKINIZ

(Suikast ihbarı) Benim istihbaratım neresidir MİT. Onlar şimdi oralardan da muhataplar var ya. Biz alışkınız, bu ilk aldığımız suikast ihbarı değil. Birçok yerlerle ilgili bu ihbarlar gelmiştir. Biz bir defa kader planına inanmışız. Avrupa’nın dört bir yanında binler oraya gelecek oraya ben gitmezsem olmaz. Yok gitmem lazım. Tedbirlerimizi aldık gittik. Ufak tefek çatlaklar olabilir o ayrı mesele. Muhteşem bir ilgi, alaka.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol