ONLAR DA TERÖRİST, ONLAR DA TERÖRİST!

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kobani'den 200 bin kişi Türkiye'ye geldi. İçeride sivil kalmadı. 2 bin PYD'li kaldı. Şu anda içeride IŞİD'le savaşıyorlar. Onlar da terörist, onlar da terörist. Benim ülkemdeki bölücü terör örgütü PKK ile aynı.

23 Ekim 2014 Perşembe 16:31
ONLAR DA TERÖRİST, ONLAR DA TERÖRİST!

 Letonya ziyaretini sürdüren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kobani'de yaşanan gelişmelerle ilgili konuştu.

İşte Letonya Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi'nde konuşan Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

- Kobani'den 200 bin kişi Türkiye'ye geldi. İçeride sivil kalmadı. 2 bin PYD'li kaldı. Şu anda içeride IŞİD'le savaşıyorlar. Onlar da terörist, onlar da terörist. Benim ülkemdeki bölücü terör örgütü PKK ile aynı.

- Tüm Avrupa'ya sığınanların sayısı veya Avrupa'nın kabul ettiklerinin sayısı 130 bin. Şimdi soruyorum, acaba Avrupa bu kadar imkanlara sahip olduğu halde niçin kapılarını bu sığınmacılara açık tutmaz? Niçin onları kabullenmez? Veyahut 'Ey Türkiye sen 1,5 milyon insanı kabul ettin, bize de ne düşüyor? Biz acaba ne gibi katkılarda bulunabiliriz, biz nasıl destekler verebiliriz' diye herhangi bir derdi Batı'nın yok. Başta Avrupa Birliği de buna dahil.

- 300 bin insanın ölümüne, katledilmesine sessiz kalan dünya şu anda Kobani'de ayağa kalkmış durumda. Peki çok güzel de Dera için neredeydiniz? İdlib, Hama, Humus, oralar yanarken neredeydiniz? Örneğin PKK gibi kanlı bir terör örgütünü umursamayan dünya bir anda IŞİD terör örgütü için ittifak kurabiliyor. İyi de PKK ülkemde 40 binden fazla insanı öldürürken neredeydiniz?

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 23.10.2014 17:11
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol