ÖNCE FERYAT SONRA BİAT!

Eski Bakanlardan Hayati Yazıcı’nın eşi ve AKP İstanbul İl Kadın Kolu kurucu üyesi Selma Yazıcı, AKP milletvekili aday listesine ateş püskürdü. AKP’li Selma Yazıcı, “Biraz bağır çağır, biraz şarkı söyle, biraz çalışır gibi yap adaylık senin de olsun” diyerek tepkisi dile getirdi.

09 Nisan 2015 Perşembe 13:17
ÖNCE FERYAT SONRA BİAT!

 “Yazık Ak Parti bunlarla mı seçime gidecek” diyen Selma Yazıcı, Twitter’den “Partili olmak, yıllarca partide ter dökmek, çalışkan, güvenilir olmak meziyet değilmiş gördük” mesajını paylaştı.

BİRİLERİNE YAKIN OLMAK MI GEREKİYOR
AKP’li Yazıcı, “Gerçekten hak eden adayları listede görememek veya seçilemeyecek pozisyonda görmek üzücü. İlla da birilerine yakın mı olmak gerekiyor?” ifadelerini kullandı.
TWİTTER HESABINDAN KALDIRDI
Selma Yazıcı daha sonra söz konusu paylaşımlarını Twitter hesabından kaldırdı. Açıklanan listeleri beğenmediği için bu yorumları yaptığını, ancak açıklamalarının yanlış anlaşıldığını öne süren Yazıcı, “Pusuda bekleyen ne çok çiyan varmış, yazdıklarımı bir o yana bir bu yana çekmişler. Et tırnaktan ayrılmaz ,hala anlamadınız mı?” dedi.
Yazıcı şunları söyledi: “Özgür birey olarak yanlışa yanlış derim. Bazı kişiler yazdıklarımdan komik anlamlar çıkarmaya çalışıyor, boşuna bir şey aramayın yazdıklarım gayet açık. Öküz altında buzağı aramayın. Açıklanan listeyi beğenmemiş olmam Ak Parti karşıtı olma anlamını taşımıyor. Bu partinin kurulumundan bu zamana emeğim var, yanlışa yanlış derim.” Oda TV.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 09.04.2015 13:22
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol