ÖDÜLLENDİRİLDİ...

Geçen pazar akşamı Hürriyet'e taşlı sopalı saldırının baş aktörlerinden AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İstanbul Milletvekili Abdurrahim Boynukalın, bugün Ankara'da gerçekleştirilen AK Parti Kongresi'nde Divan üyesi seçildi.

12 Eylül 2015 Cumartesi 15:34
ÖDÜLLENDİRİLDİ...

 Ak Parti Kongresi'nde divan üyeleri, Başbakan ve Genel Başkan Ahmet Davutoğlu'nun da aralarında olduğu, parti yetkililerinin aday göstermesi ile, delegeler tarafından oy birliği seçildi.

Hürriyet'te yer alan habere göre Divan Başkanlığı'nı eski Başbakan Yardımcısı ve eski Adalet Bakanı bekir bozdağ üstlenirken, geçen hafta Hürriyet Gazetesi'ne yönelik saldırı sırasında, gazete önünde yer alarak ve açıklama yaparak dikkatleri üzerine çeken Gençlik Kolları Başkanı ve İstanbul Milletvekili Abdürrahim Boynukalın da Divan üyesi olarak seçildi.
 
HÜRRİYET'E SALDIRININ ARDINDAN TEHDİT ETMİŞTİ
Geçen pazar akşamı Hürriyet'e taşlı sopalı saldırının baş aktörlerinden AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İstanbul Milletvekili Abdurrahim Boynukalın, saldırının ardından tehditler yağdırarak yaprığı konuşmasında ''1 Kasım’da sonra defolup gidecekler” demişti. Saldırıdan bir gün sonra devletin resmi ajansı AA'ya konuşan Boynukalın, ''Eylem yapmaya devam edeceğiz. Buna alışmaya başlasınlar artık'' demişti.
 
Boynukalın'ın tehdit dolu açıklamasından sadece 9 saat sonra Hürriyet Gazetesi ikinci bir saldırıya daha uğradı.


HÜRRİYET BASKININDA NE DEMİŞTİ?
"HDP’nin PKK’yla, PKK’nın Zaman Gazetesiyle, Zaman Gazetesi’nin de Aydın Doğan’la hiç bir farkı kalmamıştır, hepsi birer terör örgütüdür. Erdoğan’ı engellemekten söz ediyorlar. Kasım’daki seçimden sonra ne çıkarsa çıksın seni başkan yaptıracağız. Seni başkan yaptıracağız. Seni başkan yaptıracağız"

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 12.09.2015 15:36
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol