"ÖCALAN ÇIKMADAN BİZİ ÇIKARMAZLAR..."

MHP'nin Silivri'de yatan Milletvekili Engin Alan, cezaevinden konuştu ve öyle şeyler söyledi ki...

27 Haziran 2011 Pazartesi 13:24

 "Balyoz'dan yargılanan hiç kimse, Apo'nun da yararlanacağı bir düzenlemeyle tahliye olmak istemez. Bunu herkes bilsin"

Bu sözler MHP'den milletvekili seçilen Balyoz davasının tutuklu sanığı emekli Korgeneral Engin Alan'a ait. Tutuklu sanık Yavuz Selim Demirağ aracılığıyla Sözcü'ye konuştu:

"Milletvekili seçilerek halen yargılandığım Balyoz Davası'nda kurtulurum, tutuksuz yargılanırım diye beklentim asla olmadı. Buradaki tutuklu bütün arkadaşlarım hepsi birer Engin Alan. Ben kendimin değil, bütün arkadaşlarımın tahliyesini istiyorum. Yargılanalım gerçekler ortaya çıksın diye en çok çabayı biz davanın sanıkları gösteriyor. Nelerle karşı karşıya olduğumu herkesin öğrenmesi gerekiyor. Cezaevinde genel bir kanaat oluştu. Teröristbaşı eve çıkarılana kadar bizlerin de bırakılmayacağını düşünüyoruz. Bu şekilde tahliye edilmeyi de Balyoz davasından yargılananların istemeyeceğini de herkes bilsin. Biz mahkemede yargılanmak istiyoruz. 

DURUŞMAYA GELECEĞİM

Tahiye edilmem halinde her duruşmada buradaki arkadaşlarımla birlkte olacağım. Hastal ve Sivilri'deki arkadaşlarımın durumunu her gün, her fırsatta TBMM'de dile getireceğim. Silivri ve Hasdal cezaevlerinde neler olup bittiğini ancak burada yatan insanlar en iyi bir biçimde anlatabilir. Buradaki durumunu da kamuoyuna anlatacak olan da milletvekili seçilenlerdir. "






Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol