'OBAMA DÖNEMİNDE HEP ALDATILDIK'

Türkiye'nin partili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP il kongresinde konuştu. Gündeminde yine Afrin olan Erdoğan, "Obama döneminde hep aldatıldık" dedi.

18 Şubat 2018 Pazar 17:50

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

Dün akşam yine bir gazimizi ziyarete gittim. 15 Temmuz'da köprüde alçaklar tarafından vurulmuş. Yaşı 32 ve bir yavrusu, cefakar da bir eşi var. Tam 46 kez ameliyat olmuş salı günü de ayağının dizden altını kesecekler. İki Sabri tanıdım ben. Biri bu Sabri ki ayağı kesiliyor diğeri de kendisini tankın altına atan Sabri. İşte gençlik budur. Böyle gençlerimiz olduktan sonra bizler kendi hedeflerimize bakıyoruz. 

ALMANYA GÜZELLEMESİ...
Özellikle bir süredir uzatılan hiçbir dostluk elini geri çevirmiyoruz. Diyalog isteyenlere diyalogla karşılık veriyoruz. Konuşmak anlaşmak kıymetli ama biz asıl neticeye bakıyoruz. Asıl kendisine çeki düzen vermeleri gerekenler onlardır.

OBAMA HEP ALDATMIŞ...
Barack Obama döneminde hep aldatıldık. O topraklardan bize roketler atılıyor, şehitler vermemize sebep oluyor. Şehit sayımız yüze yaklaştı ve bu yüzdende bıçak kemiğe dayandı. Bize verilen sözler tutulmadı tam tersi arkamızdan işler çevrildi. Biz de bir gece ansızın oraya girdik. Şimdi 2 bin kilometrelik alanı kontrol altında tutuyoruz. PKK'sı, PYD'sı, DEAŞ'ı ya buraları bırakıp gidecekler ya da silahları dömecekler başka yolu yok.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol