O DA FETÖ'CÜ ÇIKTI!..

Meclis'te terör estiren AKP'li kadın vekilin FETÖ ile bağlantılı olduğu ortaya çıktı!

19 Ocak 2017 Perşembe 22:52
O DA FETÖ'CÜ ÇIKTI!..

İddiaya göre akrabaları FETÖ derneğine üye, kendisi yöneticilik yaptı... Anayasa değişikliği teklifinin oylandığı ikinci turda Meclis'te kendini kürsüye kelepçeleyen Bağımsız Milletvekili Aylin Nazlıaka'ya saldıran Gülen Cemaati şüpheleriyle bilinen AKP'li vekil Gökçen Özdoğan Enç'in 2015'te Fethullah Gülen Cemaati'ne yakınlığı ile bilinen Antalya Kültürlerarası Diyalog Merkezi Derneği’nin (AKDİM) 'in yemeklerine katıldığı ve ortaya çıktı.

Cemaat'in yemeklerine katılmasının yanı sıra, Kimse Yok Mu Derneğinde yöneticilik yaptığı, kayınbiraderinin ve yakın akrabalarının da Gülen Cemaati'nin Amerika'daki derneğinde yönetici olduğu biliniyor. Farklı zamanlarda gerçekleştirilen akşam yemekleri ve kahvaltılara katılan Enç, AKDİM’in iftar yemeğinde Hüseyin Samani, Mevlüt Çavuşoğlu, Vali Ahmet Altıparmak, Bakan Faruk Çelik, işadamı Fettah Tamince, ‘Antalya imamı’ olduğu iddia edilen Hasan Tarık Şen ile yan yana yemek yedi. 

AKP Antalya Milletvekili Meclis Albümündeki özgeçmişinden darbe girişiminden sonra kapatılan "Kimse Yok Mu Derneği" üyeliğini çıkarmış

Antalya Ekspres ve Sabah gazetesi Akdeniz ilavesi, bahsi geçen iftar yemeği ile alakalı Mustafa Akaydın’ı Cemaat’in Antalya İmamı olduğu olduğu iddia edilen Av. Hasan Tarık Şen ile baş başa yemek yerken yazmıştı. O yemeklerde AKP'li vekil Gökçen Özdoğan Enç'in olması dikkat çekti. (Kaynak: ABC)

3-105.jpg

2-154.jpg

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 20.01.2017 11:29
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol