NELER SÖYLEDİ NELER!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Saray’da düzenlenen 19. Muhtarlar Toplantısı’nda konuştu.

20 Ocak 2016 Çarşamba 15:46
NELER SÖYLEDİ NELER!

 Hem “barış bildirisi”ni imzalayan akademisyenleri hemde CHP lideri kemal kılıçdaroğlu’nu hedef aldı. Ve açtı ağzını yumdu gözünü…

İşte Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları;

“Çeyrek porsiyon bile etmiyorlar”

-Cem Karaca bu lümpen aydınlar için ne diyor biliyor musunuz? “Yarım porsiyon aydın” diyor. Bugün aydın diye geçinenler yarımı bırak çeyrek porsiyon bile değil. İşte bu lümpen aydın takımı geçtiğimiz günlerde yine harekete geçti. Gerçek yüzlerinin bir bölümünü çok açık şekilde gösterdiler. Bu durum milletimizin tarihine, değerlerine olan kinlerini her fırsatta kusuyorlardı, terör örgütlerinin propagandasını yayınladıkları bildiriyle alenen açıkladılar. Hem bu milletin birliğini, beraberliğini bozmaya çalışacaksınız hem de hiçbir bedel ödemeden elinizi kolunuzu sallaya sallaya devletten aldığınız maaşla hayatınızı sürdüreceksiniz. O günler geride kaldı. Hukuk devleti olan Türkiye’de kendine akademisyen diyenlerin, suç işleme imtiyazı yoktur. Türkiye, teröristlerle niye mücadele ediyor? Bizim Mehmetçiklerimiz, polisimiz, polis yavrularımız, köy korucularımız şehit olacak, onları şehit edenlerin arkasında olanlara biz ses çıkarmayacağız öyle mi? Kimse bunu bizden beklemesin.

“Bunlar sadece vicdansız değil, aynı zamanda ahlak yoksunu!”

-Siyasetçi millete efendi olmaya değil hizmetçi olmaya gelirse değer kazanır. Akademisyen dediğinde özgün bilimsel çalışmaları ile konuşur bu bildirici güruhun çoğunun ne ülkemize ne de insanlığa katkılarının olduğunu duymadık görmedik.Bunların ağababaları da öyleydi. Osmanlı devrinde Osmanlı düşmanı, Milli Mücadele döneminde düşman olmak… Devir değişiyor ama zihniyet aynı. Siz eleştirince düşünce özgürlüğü, ben eleştirince düşünce özgürlüğüne saldırı. Bunlar sadece vicdansız değil, ahlak yoksun da.
 

“Ne terör örgütü, ne de partisi, muhatap alınacak. O iş bitti!”

Önümüzdeki süreçte ne bölücü terör örgütü ne de onun güdümündeki parti ve diğer yapılar asla muhatap alınmayacaktır, o iş bitmiştir.

“Bu zihniyetten tiksiniyorum”

Terör örgütünün kamu görevlilerine saldırmasına kendince akademik veya siyasi fetva veren, sivillerin öldürülmesini ise ‘yapmasa iyi olur’ diye karşılayan bu zihniyetten, açık söylüyorum, tiksiniyorum. Herkes meşrebine, karakterine, şahsiyetine uyan işi yapacak. Bunlar, içlerinde bulundukları ihanet çukurunda çırpınacak. Bunu iyi bilelim. Biz de ülkemizin ve milletimizin geleceği için çalışacak, gayret edeceğiz.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 20.01.2016 15:53
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
nevzat tosun 2016-01-21 11:21:57

Bu.Halklar başına bela olan dikta çetesinin Türkiye toplumunun vicdanlı kesimine irin kusması sadece toplumsal nifak kusmuyor.Ayrıca.kürt halkının meşru haklarını kan ile bastırma çabası.kürtleri bu ülkede koparmak ile kalmayıp.Aynı zamanda kendi sonu ve senaryosunun akibetinin Muhamer kadaffi olacağının hiçmi hiç farkında değiller.Bu gidiş ile. Kürtlerin artık halk refarendumu yaparak.Verdiğin bu bana ait olmayan kimliğini al ve normal bir yrine koy demeninde zamanı geldiğinde tartışılmaktadır

Avatar
Mehmet Yağcı 2016-01-27 02:19:36

i̇yide bu askeri, polisi, polis yavrusunu, korucuları, sivil halkı öldürenler ellerini kollarını sallaya sallaya silah ve mühimmat getirirken ellemeyin diye talimat veren, o bubi̇ tuzaklarının kurulmasını sağlayan bu kadar insanımızın şehit olmasına sebep olanlar ve bunların ele başlarıyla oturup pazarlık edenlerde hiç utanmak arlanmak, yok mu? bunları kimler yaptı halk mı yoksa halkı yönetenler mi? yazık insanların aklıyla alay etmek ancak bu kadar olabilir. yazık, yazık yazık.