NE VAATLER NE VAATLER...

Günler öncesinden "Siirtlilere bir sürprizim var" diyen Bağımsız Milletvekili Adayı Fadıl Akgündüz, şehre otomobil fabrikası kuracağını, her aileden bir kişiye iş vereceğini vadetti.

05 Haziran 2015 Cuma 11:02
NE VAATLER NE VAATLER...

 Günler öncesinden "Siirtlilere bir sürprizim var" diyen Bağımsız Milletvekili Adayı Fadıl Akgündüz, Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlediği mitingde alana özel kasalı kamyon içinde otomobil getirtti. Kuracağı otomobil fabrikasının 4 bin kişiye iş sağlayacağını, 48 bin kişinin yan sektörde çalışacağını söyleyen Akgündüz, "Her aileden en az 1 kişiye iş imkanı sağlayacağız" dedi.

 
"OTOMOBİL FABRİKASI KURACAĞIM, HER AİLEDEN EN AZ 1 KİŞİ ÇALIŞACAK"
 
Miting alanındaki konuşmasına besmele ile başlayan Siirt Bağımsız Milletvekili Adayı Fadıl Akgündüz, Erzurumlu Hakkı hazretlerinin 6. kuşak, İsmail Fakirullah hazretlerinin de 8. kuşak torunu olduğunu söyledi. 282 milyon euro harcayarak bir otomobil fabrikası projesi hazırladığını belirten Akgündüz, "Bugün burada bir sürpriz yapacağım demiştim. Birazdan size o sürprizi göstereceğim" dedi. Daha sonra kürsüden inen Akgündüz, vatandaşların meraklı bakışları arasında miting alanında hazır bekletilen üstü kapalı kasa kamyonetin içine girerek bir otomobille miting meydanına girdi. Ardından yeniden kürsüye çıkan Akgündüz, "Evet size bir misafirimiz var dedim ya, işte sürpriz misafirimiz budur. Bu sihirli kutudan çıkan bu otomobil kuracağımız fabrikada 4 bin kişiye iş sağlayacak. Fabrikada 48 bin kişi yan sektörde çalışacak. Her aileden en az 1 kişiye iş imkanı sağlayacağız. Bu şaka değil kardeşim "dedi.
 
"SİHİRLİ KUTUNUN GELMESİYLE İNSANIN HAYATI DEĞİŞECEK"
 
Akgündüz, daha sona eline aldığı bir dosyayı göstererek, "Bakınız bu dosya 1999 yılında onaylanmış fabrikanın projesidir. Bu fabrikaya 350 milyon dolar para harcayacağız. Hepsi bu sihirli kutunun gelmesiyle insanın hayatı değişecek" diye konuştu.
 
"MALİYETİNE OTOMOBİL VERECEĞİM"
 
Akgündüz, "Günde bin tane otomobil üreteceğiz. 48 bin kişi çalışacak. Bu otomobil yapılacağı yıl Siirt'te herkes 4 bin 850 dolar ile Cadilllac standartlarında bu otomobili bir defaya mahsus maliyetine vereceğim. Ayrıca size bir jestim daha var, o da bugünden itibaren Capris Gold'ta yarı fiyatına konaklama imkanı veriyorum" şeklinde konuştu.
 
Akgündüz, konuşmasının ardından meydanda vatandaşlarla birlikte halay çekti.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 05.06.2015 11:30
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol