"MÜNAFIK BAYKAL..."

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün köy ziyaretlerine devam ediyor. Gerçekleştirdiği ziyaretlerde coşku ile karşılanan Sarıgül, CHP Eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ı ağır şekilde eleştirdi.

14 Temmuz 2011 Perşembe 12:13

 Baykal'a "Münafık" diyen Sarıgül, Eski Genel Sekreter Önder Sav ve Deniz Baykal'ın parti içinde imza toplayarak Cumhuriyet Halk Partisi'ni kurultaya götürmek istemelerini ise "Hala gelmek istiyorlar" diyerek eleştirdi. Erzincan'ın Refahiye ilçesine bağlı Aşut köyünü ziyaret eden Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'e iki gün önce Refahiye ilçesine bağlı Haçir Yaylası mevkiinde Jandarma Özel Harekat ekiplerinin devriye görevi sırasında bir grup terörist ile çıkan çatışmada 1 teröristin ölü olarak ele geçirildiği olay dolayısıyla askeri zırhlı araçlar eşlik etti. Köy girişinde davul zurna eşliğinde vatandaşların yoğun sevgi gösterileri ile karşılanan Sarıgül onuruna köylüler tarafından yemek verildi. 



Kendisi için verilen yemeğin ardından köylülere hitaben konuşan Sarıgül, zor bir hayat mücadelesi vererek ve çok çalışarak bugünlere geldiğini belirtti. Sarıgül, "Başarının sırrı haktan ve halktan yana olmaktır. Şişli bunun en güzel örneğidir. Türkiye'nin bir mozaiğidir. Ben camilerimize çok destek veriyorum. Cemevlerimize büyük destekler veriyorum. Ama bunun yanında Allah'ın evi olarak kabul ettiğim kilise ve sinagoglara da büyük destek veriyorum. İşte ayrım yapmamak budur" dedi.



BAYKAL VE SAV'IN KURULTAY İÇİN İMZA TOPLAMALARINI ELEŞTİRDİ



Yaptığı çalışmalarda görev yaptığı arkadaşlarına seslenen Başkan Sarıgül, "Çalışma arkadaşlarımdan ricam şudur: Allah bizi doğrudan ayırmasın. Allah bizi yanlışlardan korusun. Allah bizi hasetliklerden, fesatlardan ve münafıkların şerrinden korusun. Bir tane münafık vardı onun şerrinden korudu. Diyeceksin ki bir tanemi. Hala gelmek istiyorlar. Böyle bir şey olamaz" diyerek CHP Eski Genel Başkanı Deniz Baykal'a ve CHP Eski Genel Sekreteri Önder Sav'a dualı gönderme yaptı.





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
yusuf durak 2011-07-14 15:23:10

düğün evinin tefcisi, cenaze evinin yascısı yine çıkmış piyasaya...boyundan büyük laflar ediyor...