MİLLETİN PARASIYLA SALTANAT!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, neredeyse tüm yakınlarını belediyede işe başlatırken, birçoğuna müdürlük görevleri verdi.

27 Mart 2017 Pazartesi 16:06
MİLLETİN PARASIYLA SALTANAT!

Daha önce lükse olan takıntısını anlatırken duygusallığa kapılan ve "Millet Audi'yle gelecek, ben Passat'la mı çekeyim yanlarına" diyen AKP'li Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'in, torpil konusunda oldukça ayarsız davrandığı ortaya çıktı.

Sözcü'den Kamil Elibol'un haberine göre, Keleş, aralarında amcası, gelini, yeğeni ve kuzenin de bulunduğu 9 akrabasını belediyede üst düzey görevlere atadı. Keleş, amcası Şemsettin Yenersoy, teyze kızı Mesude Özcan ile komşusu ve aile dostu Ali Güney'i Belediye Başkan Yardımcısı yaptı. 

AKP'li başkanın eşi Gönül Keleş'in yeğeni Emre Kahraman Özel Kalem Müdürü oldu. Keleş yeğenlerinden; Ferit Girgin'i Destek Hizmetleri Müdürü, Zeynan Karabacak'ı Su ve Kanalizasyon Müdürü, Kenan Güreşçioğlu'nu Fen İşleri Müdürü atadı.

Keleş, iki yıl Özel Kalem Müdürlüğü'nü yapan yeğeni Akif Keleş'i geçen yıl Yazı İşleri Müdürlüğü'ne kaydırdı. Mehmet Keleş, gelini İlkay Karabulut Keleş'i de unutmadı. İlkay Keleş, iki yıldır kayınpederinin Basın Danışmanlığı'nı yürütüyor…

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol