MHP'DE ŞOK! AKŞENER'İ LİSTE DIŞI BIRAKTI...

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin partinin ağır toplarından Meral Akşener'i 1 Kasım erken seçimlerinde milletvekili adayı göstermemesi gündeme bomba gibi düştü.

18 Eylül 2015 Cuma 09:46
MHP'DE ŞOK! AKŞENER'İ LİSTE DIŞI BIRAKTI...

 Türkiye 1 Kasım erken seçimine doğru giderken partiler listelerini açıklamaya başladı. Milliyetçi Hareket Partisi de bugün itibariyle tam seçim listesini YSK'ya bildirecek. Devlet Bahçeli başkanlığında toplanan parti meclisi aday listesinde önemli bir sürprize imza attı.

 
Daha önce Bahçeli'nin Meclis Başkanlığı konusunda çizdiği isim olan Meral Akşener aday gösterilmedi. Çalışma eski Bakanı Murat Başesgioğlu da kendi aday olmayınca MHP'nin iki ağır topu liste dışı kaldı.
 
POTANSİYEL ADAYLAR TEK TEK GİTTİ
 
Akşener'in aday gösterilmemesi siyasi kulislerde "Bahçeli kimi potansiyel rakip görse harcıyor" yorumlarına neden oldu. Partiden daha önce de Sinan Oğan ve Tuğrul Türkeş ihraç edilmişti.
 
DİĞER ÇİZİK YİYEN İSİMLER
 
Ankara Milletvekili Mustafa Erdem liste dışı bırakılan isimlerden oldu. Aydın'da Ali Mustafa Uzunırmak, Manisa'da Zeynel Balkız, Hatay'da Şefik Çirkin ve Karabük'te Durmuş Yalçın listelere giremedi.
 
"EDEPSİZLİKTİR" DEMİŞTİ
 
Daha önce Meclis başkanlığı için Akşener'in adının geçmesine tepki gösteren Bahçeli, "Bu şekilde söylenen isimlerden hiç hoşlanmam, ismi geçeni devre dışı tutarım. Edepsizlik" ifadelerine yer vermişti.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 18.09.2015 09:48
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol