MESCİDDE NEDEN NAMAZ KILMIYOR? AÇIKLADI!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, önceki gün Nevşehir mitingine giderken verdiği molada bir grup gazeteciyle sohbet etti, bilinmeyen bazı kurallarını anlattı.

14 Mayıs 2015 Perşembe 13:04
MESCİDDE NEDEN NAMAZ KILMIYOR? AÇIKLADI!

 12 Eylül yargılamasının Yargıtay'da uzun sürmesini eleştiren Bahçeli, "Dava bitseydi belki Genelkurmay'da tören olmayacaktı" dedi.

"MESCİDE İNMEM, DIŞARIDA KILARIM"

Bahçeli, son zamanlarda Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın Kuran ile kürsüye çıkması ve din konusunun siyasette fazlaca gündeme getirilmesine tepki gösterirken de MHP Genel Merkezi'ndeki mescide neden hiç inmediğini ilk kez açıkladı. Bahçeli, "Ben orada namaz kılsam genel başkana göre herkes tavır alacak, ona göre bir düzen oluşturulacak. Bu uygun değil. O nedenle ben namaza hep dışarı giderim" dedi.

TARİKATLARA EŞİT MESAFEDEYİZ"

Bahçeli, Türkiye'de bir doktora tezine göre 34 tarikat olduğunu, ancak çok sayıda Allah dostu bulunduğunu belirtirken de şöyle devam etti: "Türkiye'de tüm tarikatlara eşit mesafede tek yer, MHP Genel Başkanlığı makamıdır, yani benim masamdır. Öyle de olması lazım. Çünkü birine yakın olsanız 33'ünü dışlamış olursunuz."

"MERAK EDİYORUM, ERDOĞAN BUNLARA NASIL DAYANIYOR"

Bahçeli, Nevşehir Aksaray gezisinden dönerken de çay molasında cep telefonundan bu kez kendisi hakkındaki karikatürleri ve yurt dışı gezilerinden fotoğrafları gösterdi. Bahçeli karikatürleri tek tek yanındakilere gülerek anlatırken, hiçbirini ayrım yapmadan aldığını, hiçbirine gücenip kırılmadığını ya da dava açmadığını anlattı. Bahçeli, "Benim gibi bunları böyle toplayan yoktur. Merak ediyorum, Tayyip Erdoğan bunlara nasıl dayanıyor" diye sordu. (Kaynak: Hürriyet)

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 14.05.2015 13:06
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol