'Memurların Kıdem Tazminatına El Konacak'

Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı Yaşar Okuyan, flaş bir iddiada bulunarak işçilerin ardından memurların kıdem tazminatına da el konacağını öne sürdü.

11 Temmuz 2020 Cumartesi 12:43
'Memurların Kıdem Tazminatına El Konacak'

Satır Arası’nda Atakan Sönmez’in sorularını yanıtlayan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eski Bakanı Yaşar Okuyan, gündeme bomba gibi düşen bir iddiada bulundu.

Okuyan, sadece işçilerle ilgili değil, ilave önerge ile kamu çalışanlarının da kıdem tazminatlarına el konacağını öne sürdü.

"SENDİKALARA ÖFKELİYİM"

Yaşar Okuyan, şöyle konuştu:

"Sendikalara o kadar öfkeliyim ki, gerçekten emekçinin yanında olan 3-5 sendika dışında sendika yok. Dün de yoktu, bugün de yok, bu kafayla yarın da olmayacak. Kıdem tazminatı ellerinden alınıyor, ‘almayın ya genel greve gideriz’ diyorlar. Ulan ne grevine gidiyorsun, ne kaldı elinde!"

"MEMURUN KIDEM TAZMİNATINA EL KONACAK

""Şimdi kamu çalışanları zannediyor ki sadece işçilerin kıdem tazminatı kesilecek. Tasarı genel kurula geldiğinde eğer meclise inerse sadece işçilerle ilgili değil hemen bir ilave önergeyle memurlar da bu düzenlemeye tabi olacak ve onların kıdemlerine de el konulacak. Meclis’e geldiğinde bunu yapmazlarsa buyurun ben buradayım” 
 

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 11.07.2020 12:50
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol