MEKTUP KANDİL'E GİTTİ!

BDP Grup Başkanvekili Pervin Buldan, Öcalan’ın yazdığı mektubun ilgili yerlere ulaştığını belirterek, “Mektup dün gitti. Bir iki arkadaşı görevlendirdik. Onlar götürdüler. Ben sadece bir görüşme yapmak için gidiyorum” dedi.

28 Şubat 2013 Perşembe 12:00
MEKTUP KANDİL'E GİTTİ!

 BDP’li Pervin Buldan, Brüksel’e hareketinden önce Atatürk Havalimanı’nda basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Öcalan’ın yazdığı mektubun ilgili yerlere ulaştığını söyleyen Buldan, “Brüksel’e gidiyorum. Görüşme yapıp geleceğim. Yarın döneceğim. Mektup dün gitti arkadaşlar. Bir iki arkadaşı görevlendirdik. Onlar götürdüler. Ben sadece bir görüşme yapmak için gidiyorum” dedi.

Bir gazetecinin “Brüksel’de kiminle görüşeceksiniz?” sorusuna cevap vermek istemeyen Pervin Buldan, “Bizim Brüksel’de BDP… Neyse kalsın arkadaşlar. Gerek yok yani” yanıtını vermekle yetindi.
Pervin Buldan sürecin çok şeffaf bir şekilde yapıldığını ifade ederek, “Çok gizli saklı bir şey yok aslında. Sadece görüşmeye ilişkin, belki arkadaşlarımızın Öcalan ile ilgili sormak istediği bir şey vardır. İlgili birkaç şey görüşüp döneceğim. Farklı bir şey yok yani. Mektup zaten gitti” şeklinde açıklamalarda bulundu.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol