MEĞER ATATÜRK CUMHURİYETİNİ YIKMIŞLAR!

15 Temmuz sonrası yeni bir devletin kurulduğunu belirten sıkı Erdoğancı Oğan kurulan bu devletin kurucu liderinin Recep Tayyip Erdoğan olduğunu söyledi.

04 Ağustos 2017 Cuma 10:53

AKP'nin en üst karar organı Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi ve Sivil Alan Platformu Başkanı Ayhan Oğan, sık sık konuk edildiği CNNTürk’te CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı'nın OHAL ile ilgili sözlerine karşılık olarak “Şimdi biz yeni bir devlet kuruyoruz, beğenin beğenmeyin bu yeni devletin kurucu lideri Tayyip Erdoğan’dır” ifadesini kullandı.

Oğan'ın bu sözleri stüdyodaki konuklar arasında soğuk rüzgarlar esmesine neden oldu. CHP'li Aytuğ Atıcı ve diğer konuklar bu duruma itiraz ederkin Oğan ısrarla AKP'nin 15 Temmuz'dan sonra yeni bir devlet kurduğunu, kurucusunun da Recep Tayyip Erdoğan olduğunu savundu.

Stüdyodaki konuklar ise 'Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyetini ne zaman yıktınız da yeni devleti kuruyorsunuz' tepkisini gösterdi. Oğan'ın bu sözleri sosyal medyada büyük tepki topladı.ostun vuracak"

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 04.08.2017 10:59
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Nevzat tokatli. 2017-08-05 10:32:54

Bu güne kadar.isdememisdim.bende.artik.idam.sehbalari.kurulsun.idam.yasalari.islesin.ulkemde..bakalim.hainleri.dar.agacinda.gorelim.artik.