'KULLANDIĞIM CÜMLEYİ AKP'LİDEN ÖĞRENDİM'

Kılıçdaroğlu'ndan tepki gören sözüne yanıt!

06 Nisan 2016 Çarşamba 12:56
'KULLANDIĞIM CÜMLEYİ AKP'LİDEN ÖĞRENDİM'

 CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada Karaman'daki çocuk istismarına ilişkin, "Bunlar sabah akşam Müslümanlıktan, dinden, imandan bahsediyorlardı. Bu çocukları bu yoz kültüre siz nasıl hangi gerekçe ile teslim ettiniz? Valisi konuşmuyor, Milli Eğitim Bakanı konuşmuyor. Aileden Sorumlu Bakan da zaten birilerinin önüne yatmış o da konuşmuyor.' dedi.

Başbakan Davutoğlu şöyle tepki gösterdi:

"Kılıçdaroğlu 'Bana adam gibi cevap versin Başbakan' demişti. Şimdi ben ona diyorum ki; Adam olana adam gibi cevap verilir. Bu konuşmasından sonra ben onu adam sınıfından saymıyorum. Adam müsveddesi demeyi bile kendisine çok görüyorum.' Bakan Ramazanoğlu da Kılıçdaroğlu'na dava açacağını söyledi.

Kılıçdaroğlu şöyle yanıt verdi:

"Kullandığım cümleyi Türk siyaset hayatına AKP'li bir Bakan kazandırdı. (17 Aralık dinlemelerinde İçişleri eski Bakanı Muammer Güler, Reza Zarrab'a telefonda 'Seni korurum' anlamında "Önüne yatarım" diyordu). Kızacaksa bana değil, o kişiye kızsın. Sözlerimin arkasındayım. İkincisi bu cümleyi kadın-erkek diye ayırmak başlı başına bir gaf. Ayrıca çocuklara tecavüz ediliyor, Sayın Bakan 'Bir sefer oldu diye olayın üzerine mi gidilir?' diyor. Asıl kendisi bu cümleyi kullanırken sıkılıp utandı mı?"

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 06.04.2016 12:58
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
müdür 2016-04-06 18:49:29

Aldınmı cevabını