KÜFÜRBAZ VEKİLİN SAVUNMASI DA EVLERE ŞENLİK!

Kadın gazetecilere hakaret eden AKP'li vekil Zeyid Aslan, kendisini bakın hangi sözlerle savundu?

12 Temmuz 2013 Cuma 13:18
KÜFÜRBAZ VEKİLİN SAVUNMASI DA EVLERE ŞENLİK!

 Kadın gazetecilere hakaret eden Zeyid Aslan, kendisini ''Şaka yaptım, ciddiye mi almışlar'' diye savundu. Daha önceden CHP'li Kamer Genç'e yönelik sözleri nedeniyle Bülent Arınç'ın "Küfürbaz" dediği AK Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan, bu kez de tartıştığı kadın gazetecilere yönelik sözleriyle tepki topladı.

Meclis Genel Kurulu'nda CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç'e küfür etmesiyle gündeme gelen AK Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan, bu kez parlamentoda görev yapan kadın gazetecilerle tartıştı.

Meclis bahçesindeki koltuklarda uyurken çekilen fotoğrafları bugün basında yer alan Zeyid Aslan, karşılaştığı 4 kadın gazeteciye hakaret etti.

Bunun üzerine gazeteciler, durumu AK Parti grup başkanvekillerine iletti. Zeyid Aslan, kendisini "Şaka yaptım, ciddiye mi almışlar" diye savundu.

Konuya ilgili konuşan Aslan, gazetecilerle aralarında geçen diyaloğu şöyle anlattı:

"Gazetecilere 'Meclis'te insanların doğal hallerini çekip yayınlamak bir ahlaksızlıktır' dedim. 'Ben de sizin doğal hallerinizi çekip internetten yayınlamasam doğru olur mu' dedim. 'Oturup sizin bacak aranızı da çeksem yayınlasam bu doğru olur mu' dedim, 'bu ahlaksızlık değil mi' dedim.

Söylediğim bu. Bunun ahlaksızlık olduğunu ben söylüyorum. Böyle yazmak istemişler, öyle yazmışlar. Ne yapayım ben? Yalanlayacak halim kalmadı. Adımız çıkmış zaten beşe. Ne söylerseniz söyleyin kimseyi inandıracak halimiz yok."

CHP'li kadın milletvekilleri de bir basın toplantısı düzenleyerek Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'in, parlamento muhabiri kadınlara yönelik sözleri nedeniyle AK Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan'a kayıtsız kalmamasını istedi.


yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 12.07.2013 14:10
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol