KÜFÜRBAZ VEKİLİ KADIN ARKADAŞLARI TESELLİ ETTİ!

Meclis'te CHP'li Kamer Genç'e ana avrat küfürler savuran ve partisi tarafından da disipline sevkedilen AK Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan'ı, AK Parti'li kadın vekiller teselli etti. Aslan'ın kadına yönelik küfürlerine rağmen kadın vekillerin bunu yapması pes dedirtti.

03 Mayıs 2013 Cuma 10:55
KÜFÜRBAZ VEKİLİ KADIN ARKADAŞLARI TESELLİ ETTİ!
Meclis Genel Kurul salonuna gelerek Meclis çalışmalarına katılan Zeyid Aslan'ı bazı AK Partili milletvekillerinin teselli ettiği görüldü. Aslan'ın omzuna dokunarak teselli eden isim ise bir kadın vekildi.
 
AK Parti Eskişehir Milletvekili Ülker Can.. 


Yanında oturan ise İstanbul Milletvekili Mihrimah Belma Satır..

Öte yandan AK Parti TBMM Grup Yönetim Kurulu toplanarak, Aslan'ın sözlerini değerlendirdi. Toplantıda, Aslan'ın sarf ettiği ifadelerin uygun olmadığı gerekçesiyle Grup Disiplin Kurulu'na sevk edilmesi kararlaştırıldı. Gelişmeler üzerine bir açıklama yapan Aslan, disipline sevkedilmesini, 'AK Parti ilkeli bir partidir; ilkelerine, felsefesine uymayanlar hakkında da gereğini yapar. CHP bundan ders almalı' görüşünü kaydetti. İfadelerinin 'çok şık' olmadığını, bu açıdan partisinin gereğini yapmasının doğal olduğunu, ayrıca yapması da gerektiğini ifade eden Aslan, şunları söyledi: 'Ana ile başlayan o sözlerden dolayı çok üzgünüm. Rahmetli annesinden özür diliyorum ama o şahıstan (Kamer Genç) özür dilemiyorum. Milletten, Meclis'ten ve tüm kadınlardan özür diliyorum. Çok üzgünüm. O cümleyi nasıl kullandığımın farkında değilim. Eğer partime bir zarar gelirse, bunda dolayı sıkıntıya düşerse gereğini yaparım. Bunun gereği neyse onu yaparım.

Aslan'ın sarf ettiği küfürlerin yer aldığı tutanaklar, dün TBMM'nin internet sayfasına baş harfleri yazılarak ve noktalı şekilde yansıtıldı.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 03.05.2013 11:04
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol